Η Τενερίφη "έκοψε" τον Χακόμπο

Από paok24.com: Με απόφαση που πάρθηκε και ανακοινώθηκε σήμερα, η Τενερίφη για πειθαρχικούς λόγους έκοψε την συνεργασία της με τον Χακόμπο και ουσιαστικά το έκανε μονομερώς, χωρίς να υπάρχει η συγκατάθεση του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Η Τενερίφη "έκοψε" τον Χακόμπο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά είχε δοθεί σαν δανεικός στην Τενερίφη, είχε απασχολήσει από τον περασμένο Νοέμβριο την ομάδα του για πειθαρχικούς λόγους και σήμερα, ύστερα και από την επέμβαση της νομικής υπηρεσίας της Ισπανικής ομάδας, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτό ανακοίνωσε ο Ροντρίγκεζ Σαντάνα, ο οικονομικός διευθυντής της Τενερίφης, σημεθώνοντας μάλιστα ότι μετά και την εξέλιξη αυτή η Ισπανική ομάδα αποκτά χώρο στο μπάτζετ της και ενδεχομένως να προχωρήσει σε άλλες κινήσεις.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ των Ισπανικών ΜΜΕ, η Τενερίφη ήθελε να ολοκληρώσει πρόωρα τον δανεισμό του Χακόμπο εδώ και καιρό, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να επιστρέψει ο παίκτης πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και πιο συγκεκριμένα προτού την 30ή Ιουνίου. Δόθηκε μία προθεσμία στον Χακόμπο κι αφού δεν εμφανίστηκε σε ορισμένες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα σήμεα πάρθηκε η απόφαση να λυθεί μονομερώς η συνεργασία μαζί του για πειθαρχικούς λόγους. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μην θέλει την άμεση επιστροφή του Χακόμπο στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, φαίνεται ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας του ανήκει...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...