''Ποιος Ολυμπιακός; Επέλεξε εμάς ο Πουλίδο''

Από paokweb.gr: Επικές δηλώσεις του Γιάννη Κομπότη για τον Άλαν Πουλίδο.
Πηγή: paokweb.gr
''Ποιος Ολυμπιακός; Επέλεξε εμάς ο Πουλίδο''

Ο Γιάννης Κομπότης μίλησε στο Sport24.gr και υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο στον Λεβαδειακό.

"Κάναμε μεγάλη μεταγραφή. Πήγα στην Ιταλία, μίλησα με τον Πουλίδο και μέσα σε δύο ώρες τα βρήκαμε. Μιλάει ιταλικά, όπως και εγώ, και τα συμφωνήσαμε σε όλα. Του εξήγησα ότι τον θέλω στον Λεβαδειακό και αυτός πείστηκε να έρθει'' δήλωσε ο Γιάννης Κομπότης και απάντησε στα όσα καταγγέλει η Τίγκρες, ότι δηλαδή ο Μεξικανός δεν είναι ελεύθερος.

''Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Ο Πουλίδο μας έδειξε τα χαρτιά του, ότι είναι ελεύθερος. Εντάξει, την Κυριακή με την Ξάνθη δεν θα παίξει, γιατί δεν θα έχουν έρθει όλα τα χαρτιά που πρέπει. Αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος'' είπε και πρόσθεσε: ''Έχει να παίξει μήνες ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ας παίξει εδώ και μετά θα τον πουλήσω εγώ σε μεγάλη ομάδα''.

Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού ισχυρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση στην όλη υπόθεση: ''Ποιος Ολυμπιακός; Στο λέω και στο δηλώνω: Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάμιξη. Ασφαλώς και τον ήθελε, αλλά δεν προχώρησε η συμφωνία του μαζί τους. Εμείς του είπαμε ότι τον θέλουμε και επέλεξε εμάς''.

Διαβάστε ακόμη...