Πάει για Τσαϊρέλη

Διπλό χτύπημα δέχτηκε ο ΠΑΟΚ παραμονές και των δύο ντέρμπι με τον Άρη, την Κυριακή και το επόμενο Σάββατο, καθώς έχασε τον Κακαρούδη με ρήξη χιαστών, αλλά και τον Μπρέμερ, που επέλεξε να πάει στην Τουρκία για μια... χούφτα δολάρια.
Πηγή: thessports.gr
Πάει για Τσαϊρέλη

Ο Αμερικάνος ήρθε με συμβόλαιο 3.00ο το μήνα, οι Τούρκοι του πρόσφεραν 7.000 το μήνα κι επέλεξε να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του, και του δίνει τη δυνατότητα να το σπάσει στο τέλος του κάθε μήνα.
Ο ΠΑΟΚ μένει χωρίς επιλογες στην περιφέρεια, καθώς ο Μπρέμερ αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον τραυματία Χαραλαμπίδη, ενώ του λείπει πλέον κι ένας φόργουορντ, μετά τον τραυματισμό του Κακαρούδη.
Η ΚΑΕ ψάχνει πλέον δύο παίκτες και ένας απ΄ αυτούς, με τον οποίο ασχολείται ο ΠΑΟΚ, είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος εξαργύρωσε την καλή διετία που έκανε στον ΠΑΟΚ με ένα καλό συμβόλαιο στην Γκραν Κανάρια.
Αυτή την εποχή ο Τσαϊρέλης δεν παίζει όσο θα περίμενε στην Ισπανία, θα συζητούσε το ενδεχόμενο να πάει κάπου αλλού για να παίξει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να πληρώσει το συμβόλαιό του, που είναι περίπου 10.000 ευρώ το μήνα.
Μια προσπάθεια θα γίνει πάντως...

Διαβάστε ακόμη...