ΠΑΟΚ για Τσαϊρέλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ, για την αντικατάσταση του Κώστα Κακαρούδη, είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Από sdna.gr: Η μεγάλη ατυχία χτύπησε για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Μετά τον Κώστα Χαραλαμπίδη και ο Κώστας Κακαρούδης τέθηκε νοκ άουτ για τους επόμενους έξι μήνες, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ για Τσαϊρέλη

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να αναζητήσει αντικαταστάτη του Ελληνα άσου, είτε από την κοινοτική ή από την Ελληνική αγορά, αφού οι θέσεις των Αμερικάνων είναι καλυμμένες με τους Οντουμ, Κάρτερ, Βον και Λάνγκφορντ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA ο Δικέφαλος επιχειρεί το κόλπο γκρόσο, με τον επαναπατρισμό του Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ ναι μεν έχει υψηλό συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα, εντούτοις όμως, ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του στην Ισπανική Τενερίφη, δημιουργεί βάσιμες ελπίδες, για το μεγάλο... κόλπο.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναφέρουν πως από χθες το μεσημέρι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές ελπίζοντας πως θα τα καταφέρουν.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Τσαϊρέλη θα αποτελέσει μια αναμφίβολα σπουδαία κίνηση του ΠΑΟΚ για να διατηρηθεί στην τριάδα της BASKETLEAGUE.

Παρόλα αυτά, η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης ουσιαστικά φέτος, κάνει μία νέα αρχή, σε ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και παρά τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του (8,8 λεπτά ανά αγώνα), ενδεχομένως να θέλει να στηρίξει την επιλογή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εξελίξεις στην υπόθεση αυτή αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σούλης Μαρκόπουλος επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει για τη συγκεκριμένη θέση παίκτη που γνωρίζει, αφού και οι εναλλακτικές του είναι στο ίδιο.... Ελληνικό μοτίβο.

Διαβάστε ακόμη...