Ετσι θα παίζει ο νέος ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Οι προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως είναι φυσιολογικό αλλάζουν το αγωνιστικό προφίλ του Δικεφάλου.
Πηγή: metrosport.gr
Ετσι θα παίζει ο νέος ΠΑΟΚ

Αν ξεκινήσουμε από την άμυνα θα δούμε κατ' αρχήν ότι ο Βίτορ απέκτησε ως παρτενέρ τον συμπατριώτη του, Ρικάρντο Κόστα και άρα η αμυντική γραμμή του Δικεφάλου διαμορφώνεται από δεξιά προς αριστερά με τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κόστα και Ρατς.

Μπροστά τους θα αγωνίζεται ο Νομπόα, στον οποίο ο Αγγελος Αναστασιάδης θα δώσει τον ρόλο του «γενικού κουμανταδόρου». Δίπλα ο άσος από το Εκουδόρ θα έχει τους Κάτσε από την μία και Τζανδάρη από την άλλη, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ παίζει 4-3-3 και μόνο έναν από τους δύο όταν επιλέγεται από τον τεχνικό του Δικεφάλου το 4-4-2.

Μακ δεξιά, ο νέος εξτρέμ από την άλλη

Στο 4-4-2 ο Μακ αναμένεται να καλύπτει την δεξιά πλευρά, ο νέος εξτρέμ που αναμένεται να έρθει ή ο Σαλπιγγίδης την άλλη πτέρυγα και ο Περέιρα με τον Κλάους θα αγωνίζονται στην γραμμή κρούσης, ενώ στο 4-3-3 ο Αθανασιάδης ή ο Περέιρα θα βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης και ο Μακ με τον Σάλπι ή τον νέο μεσοεπιθετικό θα παίζουν στα άκρα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...