Σούπερ Λάνγκφορντ

Aπό inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έχασε με άσχημο, ομολογουμένως, τρόπο στη Ρωσία, όμως επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά πως ο Κέβιν Λάνγκφορντ αναδεικνύεται στην καλύτερη φετινή επιλογή του Δικέφαλου.
Πηγή: inpaok.com
Σούπερ Λάνγκφορντ

Ο Αμερικανός μετά από ένα νωθρό πρώτο δίμηνο στη σεζόν, αφού βρήκε τον ρόλο του στην ομάδα και "χημεία" με τους υπόλοιπους δεν θα είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι... πετάει από τον Δεκέμβριο και μετά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 5,1 πόντους του πρώτου διμήνου της σεζόν (Οκτώβριος-Νοέμβριος) στο πρωτάθλημα στο δεύτερο δίμηνο (Δεκέμβριος-Ιανουάριος) ανέβηκε στους 13,7 έχοντας μάλιστα καλύτερα ποσοστά: το 77,2% των βολών έγινε 80,6%, το 31,8% των διπόντων έγινε 62,2% και το μηδενικό ποσοστό του στα τρίποντα ανέβηκε στο 38,4%!

Στους τομείς των ριμπάουντ και της οικονομίας δεν παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές, οι αριθμοί του όμως, η "εκτόξευσή" του στην επίθεση τον οδήγησε σε κάτι ανάλογο στο ranking αφού το 6,33 του πρώτου διμήνου έγινε 16,1 στο δεύτερο!

Ο Λάνγκφορντ ήταν "όαση" στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και στη Ρωσία και επιβεβαίωσε πως διανύει περίοδο φόρμας, στοιχείο που θέλει να εκμεταλλευτεί ο "Δικέφαλος" και στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...