«Ευκαιρία για πρωτάθλημα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης. Μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση του «Δικεφάλου» αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: arenafm.gr
«Ευκαιρία για πρωτάθλημα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την βράβευση του από την ΕΠΣΜ:

«Είναι μεγάλη τιμή και η ΕΠΣΜ είναι η μεγαλύτερη ένωση. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να σε αναγνωρίζουν και το δέχθηκα με μεγάλη ευχαρίστηση».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:

«Έχουν γίνει πολύ καλές μεταγραφές. Θα πρέπει γενικότερα όσοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ να κρίνουμε την ομάδα με μια προσέγγιση πιο μακροπρόθεσμη και όχι από μέρα σε μέρα. Όλη αυτή η γκρίνια που άκουσα σαφώς και πηγάζει για την αγάπη για την ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης.

Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και να την κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την πορεία της ομάδας. Είναι πραγματικά ευκαιρία φέτος να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και από την στιγμή που προέκυψε η πιθανότητα κατάκτησης πρωταθλήματος πρέπει να το προσπαθήσουμε στο έπακρο. Έχει σημασία να χτίζεται η ομάδα έτσι ώστε να έχει εξαρχής υψηλούς στόχους».

Για την μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα:

«Η ομάδα είχε μειονέκτημα στο κέντρο της άμυνας και σε παιχνίδια όπου έπαιζε μπροστά φαινόταν το κενό πως φαινόταν και στις στημένες φάσεις. Ήταν ανάγκη να καλυφθεί το κενό και με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι 34 χρονών όμως είναι η καλύτερη δυνατή μεταγραφή όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και για το πρεστίζ».

Για το αν θα είναι καθοριστικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακο:

«Σαφέστατα είναι καθοριστικό παιχνίδι αλλά περισσότερο θα είναι καθοριστικό για την ψυχολογία. Αγωνιστικά όποιος κερδίσει θα πάρει τρεις βαθμούς και δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε μόνο στον Ολυμπιακό. Πρέπει να τον κερδίσουμε αν θέλουμε πρωτάθλημα αλλά δεν τελειώνει εκεί η ιστορία. Η ψαλίδα έχει κλείσει και όλες οι ομάδες μπορούν να σε κερδίσουν. Σε περίπτωση νίκης θα υπάρχει και πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση του κόσμου».

Για το τι μπορούν να προσφέρουν οι Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα:

«Το πιο σημαντικό είναι το πότε θα μπορέσουν οι δύο παίκτες να δώσουν το 100% στην ομάδα. Ήρθαν βέβαια δύο πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και από πλευράς φυσικής κατάστασης πληροφορούμαι πως είναι έτοιμοι. Η ευχή μας είναι με τον Ολυμπιακό να είναι και οι δύο μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια, δεν είναι μόνο οι καινούριοι παίκτες αλλά και οι νέοι και Έλληνες που οδήγησαν τόσο ψηλά».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Ο Παναιτωλικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που για να την κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Δεν μπορούμε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε ακόμη...