Ψάχνει εντατικά, αλλά προσεκτικά για μεσοεπιθετικό

Aπό metrosport.gr: Με λιγότερη πίεση, πλέον, με δεδομένο ότι έκλεισαν τα ζητήματα του στόπερ, με την απόκτηση του Ρικάρντο Κόστα και του κεντρικού χαφ με την συμφωνία με τον Νομπόα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την αναζήτηση για τον ποδοσφαιριστή που θα γεμίσει την μεσοεπιθετική γραμμή.
Πηγή: metrosport.gr
Ψάχνει εντατικά, αλλά προσεκτικά για μεσοεπιθετικό

Στο προσκήνιο ήρθαν τα ονόματα του Σκόκο και του Ροντρίγκες, χωρίς, ωστόσο, οι περιπτώσεις να συμπληρώνουν πολλές πιθανότητες, όπως είχαμε σημειώσει, εξάλλου, εξ' αρχής.

Πάντως, οι ποδοσφαιριστές τους οποίους έχουν προσεγγίσει, έως τώρα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι κλάσης, γεγονός που φανερώνει πως σκοπός τους δεν είναι να πάρουν για να πάρουν. Θέλουν να αποκτηθεί παίκτης που θα κάνει την διαφορά και θα μπορέσει να ανεβάσει άμεσα το επίπεδο της ομάδας.

Το ψάξιμο είναι εντατικό, αλλά προσεκτικό και στόχος των διοικούντων τον ΠΑΟΚ είναι περισσότερες πληροφορίες για τον εξτρέμ να γίνουν γνωστές αφού πρώτα θα έχει σιγουρευτεί η συμφωνία. Θεωρούν ότι εφόσον διαρρεύσει κάτι πιο νωρίς τότε θα υπάρξει πρόβλημα με την εμπλοκή άλλων ομάδων, που θα ανεβάσει την τιμή και πολύ πιθανό να χαλάσει την μεταγραφή.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης, στο μεταξύ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει και τον Κόστα και τον Νομπόα έτοιμους να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και άρα μπορεί να περιμένει και ο ίδιος πιο άνετα την τελευταία χειμερινή μεταγραφή.

Προς το παρόν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει βασιζόμενος στην συνταγή του πρώτου γύρου, δηλαδή, με τον Μακ και τον Σαλπιγγίδη στα άκρα, έχοντας, πλέον, ως λύση για τα πλάγια και τον Γκολάσα, αφού η συμμετοχή του Νομπόα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ελευθερώνει τον Ισραηλινό μέσο από το κέντρο.

Όπως και να έχει, πάντως, η μέρα που η μεταγραφική περίοδος θα ολοκληρωθεί πλησιάζει, κάτι που σημαίνει ότι οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα, ίσως και πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...