Ο πονοκέφαλος του Μαρκόπουλου

Aπό paokweb.gr:Στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποδυναμώνεται με τον Σούλη Μαρκόπουλο να ψάχνει εκ νέου για λύσεις.
Πηγή: paokweb.gr
Ο πονοκέφαλος του Μαρκόπουλου

Η κακοτυχία χτύπησε την πόρτα μιας πολύ καλοστημένης και δουλεμένης ομάδας και αυτό είναι που "πονάει" περισσότερο. Όλοι στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν πραγματικό αγώνα φέτος ώστε να παρουσιάσουν μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του Δικεφάλου και τα κατάφεραν με το παραπάνω, δεδομένων των πενιχρών μέσων που είχαν στη διάθεση τους.

Πρώτα όμως ο τραυματισμός του αρχηγού Κώστα Χαραλαμπίδη και στη συνέχεια ο πολύ άσχημος τραυματισμός του Κώστα Κακαρούδη που θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έξι μήνες, άλλαξαν άρδην την κατάσταση στο ρόστερ και τις ισορροπίες στην ομάδα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε και η αποχώρηση του Μπρέμερ, ο οποίος μπορεί να μη πρόσφερε να αναμενόμενα αλλά σίγουρα θα ήταν πολύτιμος για τους επόμενους δύο αγώνες.

Τώρα και με δεδομένο ότι χρήματα δεν υπάρχουν, ο κόουτς του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του αναζητούν δύο παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ με την δουλειά τους να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Άλλωστε οι αλλαγές μεσούσης της περιόδου μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Αυτή είναι η στιγμή που η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Διαβάστε ακόμη...