Γαλλικά σενάρια για Μπερμπάτοφ!

Από inpaok.com: Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θέλει να αφήσει το Πριγκιπάτο, η Μονακό δεν θα χαλαστεί καθόλου αν εκλείψουν από τον μηνιαίο προϋπολογισμό της 380.000 ευρώ (95.000 την εβδομάδα!) με τις οποίες αμείβεται ο Βούλγαρος επιθετικός και οι μεταγραφικές σειρήνες ήχησαν στη νότια Γαλλία.
Πηγή: inpaok.com
Γαλλικά σενάρια για Μπερμπάτοφ!

Ο 34χρονος σούπερ σταρ, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του, γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 1981, προβάλει οικογενειακούς λόγους, δείχνει να προτιμάει τη ζωή στην Αγγλία εξ ου και το ενδιαφέρον τεσσάρων ομάδων από το Νησί (ΚΠΡ, Εβερτον, Χαλ, Κρύσταλ Πάλας) για να τον αποκτήσουν.

Κάπου εδώ εμπλέκεται στα σενάρια κι ο ΠΑΟΚ! Ο Μπερπάτοφ αποτελεί τον «ποδοσφαιρικό έρωτα» του Ιβάν Σαββίδη, που άλλη μια φορά είχε προσπαθήσει, χωρίς επιτυχία, να τον φέρει στην Τούμπα. Το είχε αποκαλύψει φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Η παρουσία του Σαββίδη στην ομάδα είναι η βάση των σεναρίων, που έχουν αναπτυχθεί για το αν μπορεί να πείσει με τα χρήματα και μόνο να φέρει στην Ελλάδα έναν τέτοιο μεγάλο όνομα. Εστω και στα 34 του.
Φέτος ο Μπερμπάτοφ σε 16 αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα πέτυχε έξι γκολ, ενώ έπαιξε και σε πέντε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε ΕΔΩ τα γαλλικά δημοσιεύματα γύρω από το μέλλον του Μπερπάτοφ στη Μονακό.

Διαβάστε ακόμη...