Πήρε… τραυματία από τον Στέφενς!

Από thessports.gr: Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορεί να πανηγυρίζουν για την συμφωνία με την Σάλκε για την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, Φελίπε Σαντάνα, αλλά ο Βραζιλιάνος που γνώρισαν οι περισσότεροι με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, αλλά και στο ξεκίνημα της καριέρας του στην ομάδα του Γκελζενκίρχεν, μάλλον δεν υπάρχει!
Πηγή: thessports.gr
Πήρε… τραυματία από τον Στέφενς!

Ο Σαντάντα αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα τραυματισμών τελευταία και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που έχασε έδαφος στη Σάλκε και οι Γερμανοί αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν.

Ο Βραζιλιάνος έκανε καλή καριέρα στην Ντόρτμουντ την πενταετία 2008-13 και μάλιστα ήταν αυτός που λάτρεψαν οι οπαδοί, όταν σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μάλαγα (3-2) ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή και έστειλε την Μπορούσια στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου απέκλεισε και την Ρεάλ.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Σαντάνα πήγε στη Σάλκε και μάλιστα ηταν βασικός στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (φωτο).

Στον δεύτερο γύρο, όμως, άρχισαν τα προβλήματα. Ο Βραζιλιάνος έπαθε βαριά θλάση, έμεινε πάνω από 1,5 μήνα εκτός δράσης κι έχασε τα περισσότερα παιχνίδια.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, η ατυχία τον ξαναχτύπησε, έπαθε βαριά θλάση στους προσαγωγούς και έμεινε έξω πάνω από 2 μήνες. Μόλις επέστρεψε έπαθε κι ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο κι έτσι σ΄ όλο το πρώτο γύρο πρόλαβε να κάνει 4 συμμετοχές.

Τελευταία φέρεται να ξεπέρασε τα μεγάλα προβλήματα, και βρέθηκε στο στόχαστρο της Στουτγάρδης!

Ο Χουμπ Στέφενς, που τον ξέρει καλά, ενδιαφέρθηκε να τον πάρει δανεικό στη Στουτγάρδη μέχρι τέλους της σεζόν, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Έτσι, λίγο πέσει η αυλαία των μεταγραφών, ο Βραζιλιάνος παίρνει τον δρόμο για τον Πειραιά...

Διαβάστε ακόμη...