Ενδεκαδάτος Νομπόα

Από paok24.com: Όπως όλα δείχνουν, ελάχιστες εκπλήξεις θα έχει η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον εξαιρετικό Παναιτωλικό.
Πηγή: paok24.com
Ενδεκαδάτος Νομπόα

Ο αγώνας του Σαββάτου κρύβει πολλούς κινδύνους για τον ΠΑΟΚ, αφού απέναντί του στέκεται μία από τις πλέον σοβαρές και ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβου.

Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας, η οποία προέρχεται από διακοπή δύο εβδομάδων και τα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη έχουν φανεί.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται στο 4-4-2 μιας και έχει στη διάθεσή του παίκτες για να βγει το σύστημα, όμως το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Κρίστιαν Νομπόα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται, ο 29χρονός άσος από το Εκουαδόρ αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ως ένας εκ των χαφ του άξονα, με τον Μαντούρο να είναι ο παρτενέρ του και να έχει έναν πιο ανασταλτικό ρόλο. Οι άλλοι δύο των χαφ θα είναι δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Μακ.

Ο Γλύκος είναι έτοιμος, όμως κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σαρλ Ιτάνζ. Στο δεξί άκρο της άμυνας παίζει η θέση μεταξύ Κωνσταντινίδη και Σκόνδρα, στο αριστερό θα παίξει ο Ρατς και στόπερ οι Μιγκέλ Βίτορ με Γιώργο Κατσικά. Στον πάγκο πιθανότατα θα είναι ο Ρικάρντο Κόστα.

Στην επίθεση το δίδυμο Περέιρα – Κλάους δεν αλλάζει με μοναδικό ερωτηματικό την τοποθέτησή τους.

Διαβάστε ακόμη...