Ούτε τσιμουδιά ο ΟΣΦΠ!

Από inpaok.com: Το γεγονός και μόνο ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέφυγε να διαψεύσει την απόπειρα... αρπαγής του Ρικάρντο Κόστα από το αεροδρόμιο της Αθήνας, όπως επίσης και το τηλεφώνημα του Περέιρα στον διεθνή αμυντικό, αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση των όσων έγιναν γνωστά τις δυο τελευταίες ημέρες για τον τρόπο δράσης των ερυθρόλευκων.
Πηγή: inpaok.com
Ούτε τσιμουδιά ο ΟΣΦΠ!

Φοβούμενοι την διάψευση από τον Ρικάρντο Κόστα και τον εκπρόσωπο του, Γκαμπριέλ Γκασπάρ, «έπνιξαν» το θέμα. Μόνο δυο τρία ερυθρόλευκα φερέφωνα επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, γράφοντας ότι ο Κόστα επικοινωνούσε με τον Ολυμπιακό ζητώντας συμβόλαιο από τους ερυθρόλευκους.

Βέβαια στην ερώτηση «πως είναι δυνατόν να ζητούσε ο Κόστα συμβόλαιο αφού είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ» δε δίνουν απάντηση διότι πολύ απλά δεν έχουν απάντηση.

Ο λαλίστατος Καραπαππάς σφυρίζει αδιάφορα σκορπώντας -όπως ομολογούν οι ίδιοι οι ρεπόρτερ Ολυμπιακού που ξέρουν όλη την αλήθεια αλλά δεν τολμούν να γράψουν για ευνόητους λόγους- ονόματα που υποτίθεται αποτελούν μεταγραφικοί στόχοι. Σε άλλη περίπτωση θα είχε ξεσηκώσει τον κόσμο χρησιμοποιώντας τον δημοσιογραφικό στρατό που συντηρεί η ομάδα του.

Γαργάρα το θέμα Κόστα που έλπιζαν ότι δεν θα γίνει γνωστό!

Διαβάστε ακόμη...