Νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν και με Πουλίδο

Aπό paok24.com: Ο Αλαν Πουλίδο ήρθε στην Ελλάδα, μετά από οκτώ μήνες αναμονής του Ολυμπιακού, αλλά για τον Λεβαδειακό... Η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο για δανεισμό ως το καλοκαίρι, αλλά ο ατζέντης του παίκτη, δίνει μια νέα διάσταση. Και μάλιστα, πολύ ενδιαφέρουσα...
Πηγή: paok24.com
Νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν και με Πουλίδο

Ο Φελίπε Αγιάλα, μιλώντας στο εξωτερικό, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Λεβαδειακός δίνει την ευκαιρία στον Πουλίδο να αγωνιστεί επιστρέφοντας στην ενεργό δράση. Το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό θα έχει διάρκεια για 1,5 χρόνο. Θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα άμεσα. Ακούστηκαν πολλές φήμες. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε αλλά δεν έχει ανάμιξη στη μεταγραφή».

Εν ολίγοις, ο ατζέντης του Πουλίδο, είπε ότι ο παίκτης ανήκει στον Λεβαδειακό για τον επόμενο 1,5 χρόνο χωρίς να έχει κάποια εμπλοκή ο Ολυμπιακός!

Στον Πειραιά έκαναν υπομονή για περίπου 8 μήνες για τον Πουλίδο, ο παίκτης έρχεται Ελλάδα τελικά, αλλά πάει στην Λιβαδειά και τώρα ο ατζέντης του λέει ουσιαστικά ότι ο Πουλίδο ήρθε για λογαριασμό του Λεβαδειακού και ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση.

Φυσικά και θα περιμένουμε τις αντικειμενικές εφημερίδες που... κράδαινε ο Σάββας Θεοδωρίδης, για να μάθουμε όλη την αλήθεια... Υπομονή, μέχρι αύριο.

Διαβάστε ακόμη...