«Στόχος η Ευρώπη»!

Από gazzetta.gr: Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη, στα προβλήματα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
«Στόχος η Ευρώπη»!

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού με δηλώσεις του στον Arena FM αρχικά τοποθετήθηκε για την νέα αθλητική ηγεσία: «Ελπίζουμε και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για την ελπίδα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με τον αθλητισμό και να μην λέει πως πρέπει να ξεβρομίσει η κατάσταση και με την διαιτησία αλλά και γενικότερα. Πρέπει να έρθει μια ισονομία και να λέμε πως αντιμετωπιζόμαστε όλες οι ομάδες με τον ίδιο τρόπο».

Για το γεγονός πως είναι ανεξάρτητος: «Δεν θέλω να μπω σε άλλες διαδικασίες και αυτό πρέπει να κάνουν όλοι. Έχουμε κοινά συμφέροντα όμως ο ανταγωνισμός θα πρέπει να μας κρατάει όλους σε απόσταση».

Για το γκολ που ακυρώθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ήταν καθαρή η φάση και ήταν φανερό πως η μπάλα είχε μπει μέσα. Δεν ξέρω πως και γιατί το ακύρωσαν. Ο επόπτης αρχικά έδειξε την σέντρα και ξεκίνησε να τρέχει όμως ο διαιτητής είχε άλλη γνώμη. Δεν πρόκειται φυσικά να πω κάτι για τον Ατρόμητο γιατί δεν έχει δώσει δικαιώματα όμως τέτοια λάθη μπορεί να στοιχίσουν μια κατηγορία ή την Ευρώπη. Πρέπει να ρωτήσουμε τους ίδιους γιατί δεν κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού: «Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει, μακάρι ο Παναιτωλικός να παλέψει για Ευρώπη».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ και εκτιμώ τον κ. Σαββίδη και τον κ. Βρύζα όμως δεν θα μπορέσω να βρεθώ στο γήπεδο λόγω των υποχρεώσεων μου».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Με την ανάταση που έχει ο ΠΑΟΚ αυτό που γίνεται είναι φυσιολογικό και υγειές. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι μέχρι το τέλος για να χαίρεται το ποδόσφαιρο και ο κόσμος. Θα ήταν λάθος να ξεφύγει μια ομάδα 10 βαθμούς. Εγώ θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες να κρατηθεί ψηλά και να έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητισμός κρίνεται στις λεπτομέρειες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα κάνει ότι ρόστερ και να πάρει».

Για την κατάσταση στον ΟΦΗ: «Από ότι φαίνεται οι διοικήσεις που είχαν κληθεί να βγάλουν τον ΟΦΗ από την κατάσταση που βρίσκεται δεν τα κατάφεραν. Τα χρέη του ΟΦΗ ακόμα και για το μέγεθος του είναι πολλά και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τα πληρώσει. Αυτή η απόφαση που βγήκε λέει πως ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει πληρώσει μέχρι την Παρασκευή τα δεδικασμένα. Δεν το περιμέναμε να φτάσουμε εδώ. Υπάρχουν και άλλες ομάδες με προβλήματα και πρέπει να βγάλουμε την χρονιά. Θέλει μεγαλύτερη οργάνωση και οι έλεγχοι στον συνεταιρισμό να γίνονται πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε συμφωνήσει κάποια πράγματα με την Nova και η αποχώρηση της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ θα κοστίσει και σε άλλες ομάδες λεφτά. Αν κάποιο παιχνίδι δεν παιχτεί αφαιρείται ένα μεγάλο ποσό. Η κακή διαχείριση έφεραν τις ομάδες σε αυτό το σημείο και η κατάσταση δεν συμμαζεύεται».

Για το σκάουτινγκ του Παναιτωλικού: «Έχουμε καλές σχέσεις με ανθρώπους σε Πορτογαλία και Αργεντινή, τους λέμε τι ζητάμε και κάνουμε και πολλά ταξίδια μόνοι μας. Ο υπεύθυνος ο δικός μας έχει αναλάβει όλη αυτή την προσπάθεια για το ρόστερ και έρχεται με τις προτάσεις του. Είμαστε ευχαριστημένοι με πολλούς ξένους που κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους».

Για τον Μαρτίνεθ: «Είναι πολύ καλός παίκτης και έχει καλή χημεία και με άλλους ποδοσφαιριστές. Μας ενθουσιάζει και οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού «στάζουν μέλι» για αυτόν. Επίσης, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας».

Για την ενίσχυση του Παναιτωλικού: «Έφυγαν ορισμένοι παίκτες και αναπληρώσαμε. Πήραμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Καλογέρη: «Είχε κάποιες υποχρεώσεις στην Θεσσαλονίκη και μας παρακάλεσε να τον αφήσουμε. Είναι πολύ καλός παίκτης».

Για το πως έγινε το αθλητικό κέντρο του Παναιτωλικού: «Σε μια περιοχή που είναι μόνο χωράφια το κάναμε ενώ δεν υπήρχε τίποτα. Σιγά – σιγά καταφέραμε και το φτιάξαμε και συνολικά έχουμε έξι γήπεδα. Κόστισε κάμποσα εκατομμύρια. Έχουν φύγει πολλά για τις υποδομές αλλά και για τις εγκαταστάσεις αναψυχής που έγιναν. Ξενοδοχείο δεν έγινε καθώς συνεργαζόμαστε με άλλα ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά».

Διαβάστε ακόμη...