Μεγάλο το ρίσκο για Ροντρίγκες

Aπό metrosport.gr:  O 24χρονός ζογκλέρ Πατρίσιο Ροντρίγκες προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους Θεσσαλονικείς. Δεν είναι όμως πρώτη τους προτεραιότητα και βέβαια είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προχωρήσει παραπέρα.
Πηγή: metrosport.gr
Μεγάλο το ρίσκο για Ροντρίγκες

Ο Πεπίτο – το χαϊδευτικό του – Ροντρίγκες, ανήκει στη Σάντος όμως αγωνίζεται ως δανεικός στην Εστουντιάντες αφού στα δύο χρόνια που οι Βραζιλιάνοι τον απέκτησαν δεν κατάφεραν να τον εντάξουν στο παιχνίδι τους.

Ο Ροντρίγκες είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα περίπτωση αφού πρόκειται για έναν παίκτη με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ο ΠΑΟΚ μελέτησε την περίπτωσή του.

Το πόρισμα που έχει βγει, είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλο ρίσκο, αφού είναι ποδοσφαιριστής αλάνας και δύσκολα θα προσαρμοστεί στα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν στιγμές που δείχνει ικανός να περάσει μία ολόκληρη ομάδα και να σκοράρει, όμως η αστάθεια που τον χαρακτηρίζει είναι τεράστια και φαίνεται στη καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στη Σάντος είχε πολύ άσχημη παρουσία.

Είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει πιο σίγουρη λύση από αυτή του 24χρονού μεσοεπιθετικού, ο οποίος και τακτικά έχει σημαντικά κενά ξέχωρα από την αδυναμία του να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Το μόνο που μπορεί να πει κανείς, είναι πως κρίμα για την ποιότητά του. Αν αυτή συνδυαζόταν με τα τακτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, ο παίκτης αυτός θα ήταν για πολύ μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε ακόμη...