"Ψήφος αποδοκιμασίας για την εικόνα της EΠO"

Από soccerplus.gr: Μετά τη δήλωση στο Soccerplus του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου, Νίκου Βακάλη και την επιστολή που έστειλε στις Ενώσεις ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιάννης Σιγάλας – αμφότεροι τοποθετήθηκαν σχετικά με τη λευκή ψήφο που έριξαν στις εκλογές για πρόεδρο στην ΕΠΟ – δημόσια για το θέμα θέλησε να τοποθετηθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας.
Πηγή: soccerplus.gr
"Ψήφος αποδοκιμασίας για την εικόνα της EΠO"

Σε δήλωση που έκανε στο Soccerplus υποστηρίζει τα εξής:

"Mε αφορμή όσα ειπώθηκαν μετά τις εκλογές για πρόεδρο της ΕΠΟ σχετικά με το ποιές Ενώσεις ψήφισαν λευκό, δηλώνω ότι μια από τις τέσσερις Ενώσεις ήταν της Κοζάνης.

Η επιλογή μας αυτή δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του νέου προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη. Ήταν ψήφος αποδοκιμασίας για την εικόνα της ομοσπονδίας και την κατάσταση που επικρατεί σε αυτήν και δυστυχώς αντανακλά στο σύνολο του ποδοσφαίρου.

Είμαστε πια αρκετά μεγάλοι για να προσποιούμαστε ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και αρκούντως έμπειροι για να μην αντιλαμβανόμαστε ότι η συγκεκριμένη διαδοχή αποτελεί μια ομαλή συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης.

Παρ' όλα αυτά στο νέο πρόεδρο ευχόμαστε ειλικρινά καλή επιτυχία και ελπίζουμε να μην έχει τις ίδιες «εξαρτήσεις» και να μη δείξει τις ίδιες αδυναμίες με τον προκάτοχό του".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...