Βλέπει και Σκόκο ο ΠΑΟΚ!

Από contra.gr: Το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο ΠΑΟΚ για τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή.
Πηγή: contra.gr
Βλέπει και Σκόκο ο ΠΑΟΚ!

Για μεγάλο όνομα μεσοεπιθετικού ψάχνονται ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του, όπως φαίνεται από τις επαφές που κάνουν. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος μετακόμισε από την Σάντερλαντ στην Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο Αργεντίνικος σύλλογος είχε δαπανήσει 2,7 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ωστόσο, δεν αποκλείεται να τον πουλήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε να μάθει για την περίπτωσή του και όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι στον Αργεντίνο δημοσιογράφο Νίκολας Φιλομένο, ο Δικέφαλος, όπως και άλλες ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Η υπόθεση είναι δύσκολη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αργεντινή το πιο πιθανό είναι να μείνει στην Νιούελ Ολντ Μπόις. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ μετά την εμπειρία του στην Ελλάδα πήγε στην Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι από εκεί δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις, στην Ιντερνασιονάλ, τη Σάντερλαντ και ξανά πίσω στην Αργεντινή και, πλέον, βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

1

Διαβάστε ακόμη...