"Μεταγραφάρα ο Costa"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης και μίλησε για τις μεταγραφές του «Δικεφάλου» αλλά και την μάχη του πρωταθλήματος.
Πηγή: arenafm.gr
"Μεταγραφάρα ο Costa"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ:

«Άλλες δύο μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα για να πάρει πρωτάθλημα. Η ομάδα χρειάζεται και έναν πλάγιο μπακ. Επίσης, κάποιος πρέπει να κατεβάζει την μπάλα στον Αθανασιάδη για να βάλει γκολ καθώς μετά τον Νομπόα υπάρχει το χάος. Θέλουμε άλλες δύο μεταγραφές για να πάρουμε πρωτάθλημα. Έτσι θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα αλλά με άλλες δύο μεταγραφές θα το πάρουμε σίγουρα».

Για την μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα:

«Είναι μεταγραφάρα και κάλιο αργά παρά ποτέ. Αυτός θα παίξει ως λίμπερο, ελεύθερος και τελευταίος στην άμυνα. Εγώ τουλάχιστον θα τον έβαζα τελευταίο και θα μου καθάριζε όλες τις φάσεις».

Για τα όσα ζήτησε ο Καραπαππάς στην συνάντηση για τα μέτρα τάξης:

« Άσε να μπω εγώ στο παιχνίδι... Θα είναι χειρότερο αν μπω εγώ και θα το κάνω 3-0 από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Για τον ΠΑΟΚ θα το έκανα».

Για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος:

«Το ματς με τον Ολυμπιακό, με την κερκίδα πιστεύω θα το πάρω. Το θέμα είναι να πάρω αποτέλεσμα και με τον Παναθηναϊκό. Με τον Ολυμπιακό αν μου φέρει μια καλή διαιτησία θα τον κερδίσω. Πρέπει να έχω όμως και μια σωστή διαιτησία στη Λεωφόρο. Έχω μια καλή ομάδα για τα δεδομένα της Ελλάδας αλλά θέλω και σωστή διαιτησία».

Διαβάστε ακόμη...