Τον περίμεναν στο αεροδρόμιο!

Από contra.gr: Το διπλό τηλεφώνημα του Περέιρα στον Ρικάρντο Κόστα και ο άνθρωπος του Ολυμπιακού που περίμενε στο "Ελ Βενιζέλος"!
Πηγή: sport24.gr
Τον περίμεναν στο αεροδρόμιο!

Η απόπειρα του Ολυμπιακού να πάρει τον Ρικάρντο Κόστα έχει ζουμερές λεπτομέρειες. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του (μάλιστα ο ατζέντης του έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία γι' αυτή την υπόθεση) του παίκτη, χθες το πρωί πριν πετάξει από την Πορτογαλία για την Ελλάδα του τηλεφώνησε ο Βίτορ Περέιρα και του εκδήλωσε την επιθυμία του να τον πάρει στον Ολυμπιακό.

Όταν ο 33χρονος αμυντικός έφθασε στο "Ελ. Βενιζέλος" και περίμενε την ανταπόκριση για Θεσσαλονίκη, δέχθηκε δεύτερο τηλεφώνημα από τον συμπατριώτη του τεχνικού που του είπε πως στο αεροδρόμιο τον περίμενε άνθρωπος του Ολυμπιακού για να πάνε στα γραφεία και να υπογράψει με τα διπλά λεφτά (ο ΠΑΟΚ του δίνει περίπου 900.000 ευρώ ετησίως).

Ο Κόστα πήρε τηλέφωνο τον μάνατζέρ του, Γκασπάρ (που είχε συνεργαστεί με τον Δικέφαλο παλιότερα και στις μεταγραφές Βιεϊρίνια και Λίνο) που είχε ήδη πάει στη Θεσσαλονίκη και εκείνος του είπε να πάρει κανονικά το αεροπλάνο και να ταξιδέψει για την... Τούμπα, όπως και έγινε.

Αυτή ήταν η απόπειρα του ΟΛυμπιακού να πάρει τον παίκτη, φαίνεται, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ είχε "δέσει" τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...