Πλησιάζει η ώρα του Νομπόα

Aπό metrosport.gr: Ο Άγγελος Αναστασιάδης προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον μέσο από τον Ισημερινό το Σάββατο.
Πηγή: metrosport.gr
Πλησιάζει η ώρα του Νομπόα

Εξ αρχής και όταν φόρεσε για πρώτη φορά την φόρμα της προπόνησης ο Νομπόα, ο στόχος ήταν να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο μέσος από του Εκουαδόρ εκείνο το χρονικό σημείο είχε καταφέρει μέσα από λίγες προπονήσεις να πείσει τον Αναστασιάδη ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί και για λίγα λεπτά στο ματς με τον Πλατανιά όπως και ακριβώς συνέβη.

Ακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με την σερβική ομάδα την περασμένη Παρασκευή στην Τούμπα. Ο Νομπόα έβγαλε όλο το 90λεπτο έστω και χωρίς να ακολουθήσει το ίδιο τέμπο. Έδειξε όμως ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έτσι ο Αναστασιάδης όλα δείχνουν ότι θα δώσει φανέλα βασικού στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Παναιτωλικό.

Και αυτό δεν εμπεριέχει κανένα ρίσκο καθώς ο παίκτης φροντίζει μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων δυο ημερών και ειδικά τη χθεσινή όπου υπήρξε και οικογενειακό διπλό να αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Έτσι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν το Σάββατο στην Τούμπα θα τον δουν να αγωνίζεται μπροστά στους δυο στόπερ και όπως όλα δείχνουν έχοντας στο πλευρό του τον Τζανδάρη και τον Μαντούρο. Και αυτό γιατί όπως και στον αγώνα που ακολουθεί αυτόν του Σαββάτου, δηλαδή με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο Κάτσε θα εκτίσει την τιμωρία του και θα επιστρέψει στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.

Κανείς άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είναι τιμωρημένος καθώς η ΠΑΕ εκμεταλλεύτηκε – όπως και είχε το δικαίωμα – να ορίσει τέσσερις ποδοσφαιριστές της να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με την Νίκη Βόλου και έτσι να «καθαρίσουν» με τις κάρτες.

Αντίθετα στο όριο παραμένει ο Ρατς που έχει έξι κίτρινες κάρτες, ενώ τον ίδιο αριθμό καρτών έχει και ο Κάτσε. Αυτό σημαίνει ότι όταν επιστρέψει στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεχθεί μια ακόμη, τότε θα πρέπει να απουσιάσει από άλλα δυο ματς του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...