Τα εκατομμύρια για Βιεϊρίνια

Η γερμανική εφημερ Bild αναφέρεται σήμερα στις διαπραγματεύσεις του Αντρέ Βιειρϊνία με την Βόλφσμπουργκ και εξηγεί τον λόγο που δεν θέλει ο παίκτης να υπογράψει στους «λύκους» το νέο του συμβόλαιο.
Πηγή: inpaok.com
Τα εκατομμύρια για Βιεϊρίνια

Με τίτλο «Πόκερ εκατομμυρίων για Βιεϊρίνια» οι Γερμανοί αναφέρουν ότι η Βόλφσμπουργκ προτείνει 1,75 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Πορτογάλο για να ανανεώσει αλλά δεν τα βρίσκουν καθώς ζητάει περισσότερα τα οποία τα βρίσκει στην Σάλκε!

«Οι «βασιλικοί μπλε» προσφέρουν στον 29χρονο εξτρέμ ετήσιο μισθό 2,2 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους και θέλουν τον Βιεϊρίνια στην θέση του Φαρφάν που δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει και όταν επιστρέψει σε τι κατάσταση θα είναι. Το πόκερ με τον Βιεϊρίνια συνεχίζεται», γράφει η γερμανική εφημερίδα που ουσιαστικά επιβεβαιώνει το INPAOK για... τους αριθμούς και τα οικονομικά δεδομένα τα οποία έχουμε αναφέρει τον προηγούμενο καιρό.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπει πλέον και αυτός στο κόλπο της απόκτησης του Πορτογάλου καθώς του προσφέρει περίπου τα ίδια χρήματα όσα και η η Σάλκε.

Διαβάστε ακόμη...