«Θα κάνουμε μεταγραφές»

Σχεδόν δυο ώρες διήρκεσε η συνάντηση που είχαν το απόγευμα εκπρόσωποι οργανωμένων συνδέσμων του ΠΑΟΚ με τους Ιάκωβο Αγγελίδη, Ζήση Βρύζα και Μαρία Γκοντσάρεβα παρουσία του υπευθύνου ασφαλείας και αρμόδιου για θέματα φιλάθλων, Γιάννη Αθανασιάδη.
Πηγή: inpaok.com
«Θα κάνουμε μεταγραφές»

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των οργανωμένων συνδέσμων για να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ διάφορα θέματα που απασχολούν το συνδεσμιακό κίνημα και την ομάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα. Αρχικά οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ενημερώθηκαν για κάποια ζητήματα που απασχολούν το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών του Δικεφάλου και στη συνέχεια δέχθηκαν ερωτήματα. Ο Ζήσης Βρύζας ρωτήθηκε για την καθυστέρηση που παρατηρείται στις μεταγραφές και ανέλυσε τον τρόπο σκέψης της ΠΑΕ και τον τρόπο που κινείται η ομάδα. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι σε τρεις ημέρες θα έχει προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις ο ΠΑΟΚ στον τομέα των μεταγραφών.

Ο κ. Αγγελίδης ρωτήθηκε για την πολιτική της ΠΑΕ (αφού πρώτα του ζητήθηκε να κάνει ότι μπορεί για την προστασία της ομάδας) σε σχέση με τα όσα γίνονται εις βάρος του ΠΑΟΚ με τους διαιτητές και το παρασκήνιο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι μπορεί να μην επικοινωνεί η ΠΑΕ τις κινήσεις της αλλά φροντίζει να κινηθεί με τρόπο που κάποια στιγμή θα έχει αποτελέσματα. Παράλληλα εξηγώντας τους λόγους που η ΠΑΕ τηρεί χαμηλούς τόνους σε γενικές γραμμές, τόνισε ότι οι φωνές και τα πυροτεχνήματα δεν είχαν κανένα αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια και επιλέχθηκε μια πιο ήπια πολιτική που μακροπρόθεσμα θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος ζήτησαν από τους επιτελείς της ΠΑΕ να προστατεύσουν την ομάδα από δημοσιογράφους και παραγωγούς που καταφέρονται με χυδαίο τρόπο κατά του ΠΑΟΚ και των ανθρώπων του, από ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ζητήθηκε επίσης να προστατευθεί ο Αγγελος Αναστασιάδης καθώς διαπιστώνεται ότι δέχεται πυρά χωρίς να υπάρχει λόγος.

Διαβάστε ακόμη...