Αποφασίζουν

Από paok24.com:O ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (31/01, 19:30), δοκιμάζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (04/02, 17:15).
Πηγή: paok24.com
Αποφασίζουν

Μπορεί οι Κρητικοί να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα αναφορικά με τη βιωσιμότητα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη και καθοριστική αναμέτρηση για τον "Δικέφαλο", στην προσπάθεια του να διατηρηθεί σε... τροχιά κορυφής στη Super League.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, εκεί όπου θα αποφασιστεί αν θα επιτραπεί στους οπαδούς των "ασπρόμαυρων" να βρεθούν στην πόλη της Κρήτης και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι από πλευράς των δύο ομάδων υπάρχει θετική πρόθεση για συνύπαρξη των οπαδών και των δύο στην αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ", με την αστυνομία να είναι αυτή που καλείται να ανάψει το πράσινο φως για να βρεθούν ΠΑΟΚτσήδες σε αυτό το παιχνίδι.

Εξάλλου ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ υπάρχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αποδείξει και οι δύο πλευρές στο παρελθόν ότι μπορούν να απολαύσουν μαζί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, ενισχύοντας ο καθένας με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη...