Τέσσερα Σάββατα μετά...

Από paokweb.gr: Ένας μήνας έχει περάσει από τις περίφημες δηλώσεις του Ζήση Βρύζα και το μοναδικό δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως έχει αποκτηθεί μόνο ο Κριστιάν Νομπόα.
Πηγή: paokweb.gr
Τέσσερα Σάββατα μετά...

Μπορεί ο Άγγελος Αναστασιάδης να αναγκάζεται να παίζει με αριστερό μπακ τον Σκόνδρα και σέντερ μπακ τον Τζιόλη, φαίνεται όμως πως βιασύνη δεν υπάρχει.

Ο κεντρικός αμυντικός που πιθανότατα θα είναι ο Ρικάρντο Κόστα βρίσκεται ακόμη σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του ώστε να λύσει το συμβόλαιο του και να έρθει στη Θεσσαλονίκη (;), αριστερός μεσοεπιθετικός δεν έχει αποκτηθεί και πλέον έχει απομείνει ένα μόνο αριστερό μπακ από τα τρία που υπήρχαν στην ομάδα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι φυσικά τα δημοσιεύματα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο όλοι θέλουμε να δούμε στην Τούμπα αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή και δύο μέρες μετά το φιάσκο με τον Ντέβιτς, είναι λίγο άστοχο να μιλάμε για επιστροφή του το... καλοκαίρι.

Κανείς δεν έχει την απαίτηση για παίκτες αξίας 2 εκατ. ευρώ αλλά υπάρχει η απαίτηση για οργάνωση και πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...