Τον «έδεσε» και περιμένει λύση

Από sentragoal.gr: Η περίπτωση του Ρικάρντο Κόστα έχει φύγει πλέον από τα χέρια του Δικεφάλου.
Πηγή: sentragoal.gr
Τον «έδεσε» και περιμένει λύση

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Πορτογάλο αμυντικό ακόμη και στις τελευταίες λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης μαζί του και δεν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω από το να περιμένει να δει πώς θα καταλήξουν οι επαφές που εδώ και μέρες βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την Αλ Σαλίγια.

Εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται σήμερα, αύριο και από τον ΠΑΟΚ προκύπτει έως έναν βαθμό η βεβαιότητα πως εφόσον ο 33χρονος στόπερ μείνει ελεύθερος, κάτι που ως ενδεχόμενο φαντάζει ως ιδιαίτερα πιθανό, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Τούμπα.

Ακόμη όμως και στο πιο ευνοϊκό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σενάριο, ο ΠΑΟΚ θα εντάξει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο προορίζει για ηγέτη στην άμυνά του λίγες ώρες πριν από την εκπνοή των μεταγραφών και αυτό δείχνει πως ο σχεδιασμός δεν προχώρησε όπως περίμεναν οι άνθρωποι.

Σε περίπτωση που «στραβώσουν» οι διαπραγματεύσεις του Πορτογάλου με την Αλ Σαλίγια τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει μήπως προκύψει κάτι από τον Χουάν Ινσαουράλδε. Ο Αργεντίνος συνεχίζει να προσπαθεί να αποκτήσει την ελευθερία του από τη Σπαρτάκ Μόσχας και όσο πλησιάζει το τέλος των μεταγραφών και οι Ρώσοι δεν έχουν ακόμη δεχθεί την πρόταση που περιμένουν για την πώλησή του.
Τον «έδεσε» και περιμένει λύση

Τι αλλάζει μετά τον Ντέβιτς

Από την άλλη η περίπτωση του Ντέβιτς οδήγησε τους ανθρώπους του Δικεφάλου στην απόφαση να αλλάξουν την πολιτική τους τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν είναι να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλες τις επαφές μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

«Οι μεταγραφές μας θα πρέπει να κριθούν στο τέλος της περιόδου», λένε στα γραφεία του Δικεφάλου. Το θέμα είναι ότι δεδομένα χάθηκε χρόνος, όσο από τον Δικέφαλο προσπαθούσαν να πείσουν τη Ρούμπιν Καζάν για την παραχώρηση του 31χρονου επιθετικού και εκ του αποτελέσματος θα φανεί πόσο καθοριστικός ήταν αυτός στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας τους.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη και ότι θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες εξελίξεις ή ακόμη και συμφωνίες που θα ανακοινωθούν και που όπως ελπίζουν στην Τούμπα θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό.

Διαβάστε ακόμη...