ΠΑΟΚ και Γκέρμαν, μια παλιά σχέση

Από thessports.gr: Πέρσι κούνησε μαντήλι καθώς το πρότζεκτ που ήθελε να στήσει απέτυχε παταγωδώς...
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ και Γκέρμαν, μια παλιά σχέση

Από τότε ζει στη Ρωσία, προσπαθεί να μείνει μέσα στο ποδόσφαιρο και τελευταία ξαναμπλέκεται έστω και εμμέσως στα πόδια του ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει το marcasl, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ μπλέχτηκε στην υπόθεση του Ντέβιτς με τον ΠΑΟΚ, ενώ το καλοκαίρι είχε μεσολαβήσει για την υπόθεση του Αμπέιντ, που έπαιζε πέρσι δανεικός από την Νιουκάστλ τον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός φέρεται να είχε κάνει την επαφή με τους Άγγλους, αλλά τελικά το θέμα δεν προχώρησε.

Βέβαια, ο Τσιστιακόφ μπορεί να μπλέκεται με τον ΠΑΟΚ και... τυχαία, αφού σε κάποιες υποθέσεις, υπάρχει κοινός... γνωστός. Οι πληροφορίες αναφέρουν, άλλωστε, ότι με τον Σαββίδη δεν έχει χαλάσει η σχέση του.

Τη μεταγραφή του Ντέβιτς στον ΠΑΟΚ δεν πήγε να την κάνει ο πραγματικός μάνατζερ του Σέρβου, αλλά ο Μολδαβός Λεονίτ Ιστράτι. Πρόκειται για "κολλητό" του Τσιστιακόφ, ο οποίος κάποτε είχε στείλει για δοκιμή στη Νέα Μεσημβρία έναν συμπατριώτη του, ονόματι Σουβόροφ, ενώ πέρσι τέτοια εποχή, έφεραν μαζί τον Νάτχο στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιστράτι είναι αυτός που μεσολάβησε, για να γίνει και η μεταγραφή του Νομπόα, ενώ ηταν αυτός που προσπάθησε να φέρει και τον Ντέβιτς, κι ας μην ήταν δικός του παίκτης.

Το περασμένο καλοκαίρι, πάντως, τον βοήθησε κι ο Τσιστιακόφ, όταν ξεσκόνισε τις επαφές του στη Γερμανία, ψάχνοντας ομάδα για τον Νάτχο στην Μπουντεσλίγκα!

Μπορεί ο Λιθουανός να μην είχε φοβερή σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά δεν τον αφήνει, όπως δεν αφήνει να κλείσει και η πόρτα του ΠΑΟΚ, που την κρατάει ανοιχτή μέσω Ιστράτι.

Διαβάστε ακόμη...