Επαφή Βιεϊρίνια-Ρικάρντο Κόστα

Από inpaok.com: O Aντελίνο Βιεϊρίνια έχει καλές σχέσεις με τον Ρικάρντο Κόστα και είναι και συμπαίκτες στην Εθνική.
Πηγή: inpaok.com
Επαφή Βιεϊρίνια-Ρικάρντο Κόστα

Μάλιστα βρέθηκαν μαζί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με Εθνική Πορτογαλίας. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε επικοινωνία πριν αρκετές ημέρες με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται κοντά στην μετακόμιση του στην Θεσσαλονίκη και του ζήτησε πληροφορίες για τον Δικέφαλο.

Ο Βιεϊρίνια φυσικά και του είπε τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και την πόλη και το πόσο σημαντικός θα νοιώθει εφόσον προσφέρει αυτά που θα μπορεί.

Ο παίκτης της Βόλφσμπουργκ μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια και για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. «Είναι τόσο δυνατός που μέχρι τα 40 του μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο», είπε σε ανθρώπους που τον ρώτησαν για τον Ρικάρντο Κόστα όταν πριν λίγες ημέρες έμαθαν ότι βρίσκεται κοντά στους «ασπρόμαυρους».

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν και κοινή μοίρα αφού οι δύο τους έχουν περάσει από τις ακαδημίες της Πόρτο, έχουν φορέσει την φανέλα της, και επίσης και ο Ρικάρντο Κόστα έχει παίξει στην Μπουντεσλίγκα με την Βόλφσμπουργκ.

Όταν το 2013 ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε υποστεί ρήξη χιαστών ένας από τους ανθρώπους που τον συμβούλεψε ήταν ο Ρικάρντο Κόστα. Ο παίκτης που πλέον αγωνίζεται στο Κατάρ είχε υποστεί κάτι παρόμοιο το 2007. «Mίλησα με τον Αντελίνο και του είπα ότι ο γιατρός που είχα πάει εγώ τότε είναι μία καλή επιλογή. Βοήθησε κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Ρονάλντο και ο Πέπε. Του έδωσα το τηλέφωνο του. Το σημαντικό είναι να επανέλθει γρήγορα γιατί τον χρειαζόμαστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο», είχε αποκαλύψει πέρσι ο Ρικάρντο Κόστα και όντως ο Βιεϊρίνια είχε πάει τότε σε αυτόν τον γιατρό και έγινε πολύ νωρίς καλά και πρόλαβε να βρεθεί και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Διαβάστε ακόμη...