Άλλο Ντέβιτς, άλλο Κόστα

Aπό thessports.gr: Ότι και να λέγεται, στην υπόθεση του Μάρκο Ντέβιτς ο ΠΑΟΚ είναι εκτεθειμένος, διότι επιβεβαίωσε μια κατ΄αρχήν συμφωνία, που απ΄ ότι φάνηκε, στην πράξη δεν υπήρχε. Κι όπως αποδείχτηκε δεν μπορούσε να ελέγξει.
Πηγή: thessports.gr
Άλλο Ντέβιτς, άλλο Κόστα

Ο Ντέβιτς δεν ήταν ο παίκτης που εξ αρχής στόχευσε ο ΠΑΟΚ, είσαι σαφές ότι στην πορεία ήρθε στο δρόμο του και στην Τούμπα σκέφτηκαν να κάνουν την κίνηση, ωστόσο είναι φανερό πως δεν έγινε συντονισμένα, και ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε με την υπογραφή του παίκτη σε ομάδα Β΄Εθνικής του Κατάρ.

Ο τελικός προορισμός του, η Β΄Εθνική του Κατάρ, εκθέτει τον ΠΑΟΚ και ως προς την επιλογή του, να προσπαθήσει να ποντάρει σε έναν παίκτη, ο οποίος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ποδοσφαιρική φιλοδοξία και κάνει πρόβα για παλαίμαχος. Για έναν ΤΕΤΟΙΟ παίκτη, ο ΠΑΟΚ εμφανίζονταν έτοιμος να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Σε ότι αφορά τον Ρικάρντο Κόστα είναι ξεκάθαρο ότι είναι μία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ περίπτωση. Μπορεί να έχει τελικά την ίδια κατάληξη, αυτό δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς, ωστόσο εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εδώ ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έκανε το σωστό, σε ότι αφορά τη διαδικασία και τη μέθοδο.
Εδώ ο ΠΑΟΚ έχει 100% συμφωνία με παίκτη, όπως λένε στην Τούμπα, και μάλιστα αυτό λένε ότι μπορούν να το αποδείξουν.

Στην περίπτωση του Κόστα, ο ΠΑΟΚ εξαρχής κατέστησε σαφές ότι σαν ΠΑΟΚ δεν εμπλέκεται στη συζήτηση για την αποδέσμευσή του από την ομάδα του Κατάρ. "Είναι κάτι που είπε ότι θα το λύσει ο ίδιος. Αν το λύσει έρχεται και υπογράφει. Αν όχι, δεν προχωράει" ήταν η εξήγηση που δόθηκε εξαρχής από τον ΠΑΟΚ κι αυτό θα πρέπει να επισημανθεί.

Διαβάστε ακόμη...