Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από inpaok,.com: Δικαιολογημένη απογοήτευση σκόρπισε στον κόσμο του ΠΑΟΚ η είδηση της συμφωνίας της Ρούμπιν Καζάν με την Αλ-Ραγιάν, για τη μετακίνηση του Μάρκο Ντέβιτς με μορφή δανεισμού για έξι μήνες.
Πηγή: inpaok.com
Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ενώ υπήρχε η αισιοδοξία (με δεδομένη και την προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον διεθνή ποδοσφαιριστή) ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή οι Καταριανοί έκαναν πολύ δυναμικό μπάσιμο τις τελευταίες ώρες (με τη μεσολάβηση ελλήνων μάνατζερ) έπεισαν τους Ρώσους και τον παίκτη να... ξεχάσουν την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, πληρώνοντας 1.000.000 ευρώ στη Ρούμπιν και 1.000.000 στον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι.

Παράλληλα αποδέχθηκαν τη ρήτρα των 5.000.000 ευρώ που έθεταν ως προϋπόθεση για το καλοκαίρι οι Ρώσοι και η υπόθεση έκλεισε. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνώριζαν από το πρωί του Σαββάτου -όπως υποστηρίζουν- ότι υπάρχει τέτοια εξέλιξη και φρόντισαν να κινηθούν προς άλλη κατεύθυνση για την ενίσχυση της ομάδας στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Οι εξελίξεις με τον Ντέβιτς δεν προβληματίζουν τους επιτελείς του Δικεφάλου που υποστηρίζουν ότι θα φέρουν στην Τούμπα καλύτερο παίκτη από τον «Παρτιζάνο» καθώς έχουν την άνεση να κινηθούν χωρίς περιορισμούς στον οικονομικό τομέα με δεδομένη τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να ξοδέψει χρήματα όπως έκανε με την απόκτηση του Νομπόα.

Διαβάστε ακόμη...