Από τον ΠΑΟΚ, στην Γιουβέντους!

Η Μεγάλη Κυρία απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του Τόμας Νέτσιντ, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στον Δικέφαλο του Βορρά και τον δάνεισε μέχρι το καλοκαίρι στην Κιέβο Βερόνα!
Πηγή: sdna.gr
Από τον ΠΑΟΚ, στην Γιουβέντους!

Ήρθε σε λάθος timing στον ΠΑΟΚ. Προσπαθούσε να αναρρώσει από δύο εγχειρήσεις χιαστών και δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει θέση βασικού. Ο Τόμας Νέτσιντ κάθισε μόλις 6 μήνες στον Δικέφαλο του Βορρά την περσινή σεζόν (3 γκολ σε 19 παιχνίδια), αφού ο Τσέχος επιθετικός κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει άμεσα.

Φέτος όμως, ο υψηλόσωμος Τσέχος ξαναβρήκε τον παλιό καλό του εαυτό. Σκόραρε 8 φορές στο πρώτο μισό της σεζόν με την ολλανδική Τσβόλε και πλέον ανήκει (το 50% των δικαιωμάτων του) στην Γιουβέντους!

Η ιταλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως το συμβόλαιο του Νέτσιντ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έληγε το προσεχές καλοκαίρι και με την συμβολή του Μίνο Ραϊόλα (όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μ.Μ.Ε) κατάφερε να τον αποκτήσει με την μορφή συνιδιοκτησίας με την Κιέβο Βερόνα, που θα τον έχει στις τάξεις της για τον δεύτερο γύρο της Σέριε Α, με την Γιουβέντους να διατηρεί καλοκαιρινή οψιόν αγοράς, αν επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Τσέχο φορ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...