«Μεγάλη επιτυχία για ΠΑΟΚ»

Ο Ζορζ Ροζάριο βοηθός του Σάντος στον ΠΑΟΚ και τώρα του Κονσεισάο στην Μπράγκα μίλησε στα ΣΠΟΡ για τη μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα στον Δικέφαλο και τονίζει πως η έλευση του Μουντιαλικού Πορτογάλου θα ανεβάσει το επίπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς στην "μηχανή" της ομάδας θα προστεθεί ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Πηγή: inpaok.com
«Μεγάλη επιτυχία για ΠΑΟΚ»

Ο Ζορζ Ροζάριο δηλώνει με νόημα στα ΣΠΟΡ:

"Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ρικάρντο Κόστα. Τα δικά μου σχόλια, είναι περιττά για την αξία του Κόστα. Οι επιδόσεις του, όλα αυτά τα χρόνια και σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας αποδεικνύουν ποιος είναι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του στην Πόρτο, τη Βαλένθια, τη Βολφσμπουργκ". Ο Ροζάριο ερωτηθείς εάν στο στιλ, μοιάζει στον Κοντρέρας απάντησε: "Μοιάζει πολύ στον Κοντρέρας, είναι ταχύς, πιο δυνατός από τον Πάμπλο, ενώ είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι".

Σε νέα ερώτηση για την παρουσία των Βίτορ και Κόστα στο κέντρο της άμυνας ο Ροζάριο είπε: "Και οι δύο είναι Πορτογάλοι, επομένως θα μπορούν να συνεννοηθούν καλύτερα, ενώ θα αποτελέσουν ένα πολύ ισχυρό δίδυμο στην αμυντική διάταξη του ΠΑΟΚ. Εδώ στην Πορτογαλία, όλα τα μέσα ενημέρωσης, θεωρούν σίγουρο πως ο Ρικάρντο Κόστα θα έρθει στον ΠΑΟΚ για να τον ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο".
Οσο για την Ελλάδα και τα χρόνια που έζησε εδώ, ο Ζορζ Ροζάριο τόνισε: "Δεν ξεχνιούνται όλα όσα έζησα στην Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι είναι φανταστικοί, είναι φιλόξενοι, πάντα θα θυμάμαι τα καλύτερα. Στόχος μου κάθε καλοκαίρι είναι να έρχομαι για διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά μου".

Ο Ζορζ Ροζάριο τόνισε ακόμη στα ΣΠΟΡ πως παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και πως ο Δικέφαλος έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έως το τέλος. Ειδικά με προσθήκες όπως αυτή του Ρικάρντο Κόστα, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά.

Διαβάστε ακόμη...