Πάει και για αριστερό εξτρέμ

Από thessports.gr: Oι υποθέσεις Ντέβιτς και Ρικάρντο Κόστα παραμένουν ανοιχτές, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι δεν θα... στραβώσει κάτι.
Πηγή: thessports.gr
Πάει και για αριστερό εξτρέμ

Μάλιστα, σε ότι αφορά τον Πορτογάλο, η περίπτωσή του προχωράει πιο γρήγορα και ίσως ο Ρικάρντο Κόστα να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, άλλωστε είναι σε φουλ φόρμα, έχοντας παίξει 15 παιχνίδια στο Κατάρ (το τελευταίο στις 19/12) και αυτές τις μέρες κάνει κανονικά προπονήσεις.

Σε ότι αφορά τον Ντέβιτς, μπορεί να καθυστερήσει λίγες μέρες, άλλωστε ο Σέρβος είναι φορ κλάσης αλλά θα χρειαστεί χρόνο να επανέλθει, καθώς έχει να παίξει από τις 31 Αυγούστου και σίγουρα δεν προορίζεται για άμεση ενίσχυση.

Παράλληλα με τις δύο αυτές υποθέσεις, ο ΠΑΟΚ τρέχει και άλλες...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thessports, ο ΠΑΟΚ παλεύει αυτές τις μέρες να κλείσει κι έναν αριστερό επιθετικό. Για το όνομά του οι απόψεις διίστανται, στο Ισραήλ, πάντως, υπάρχουν ακόμη δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι το θέμα του Μπεν Χαίμ είναι ανοιχτό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να κάνει υποχωρήσεις στο οικονομικό.

Αν είναι όντως ο Μπεν Χαίμ, ο παίκτης που κυνηγά ο ΠΑΟΚ, θα φανεί τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες...

Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ υπάρχει και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ως μπακ απ του Ρατς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί παίκτης, ευρωπαίος, νεαρής ηλικίας...

Διαβάστε ακόμη...