Φιλικό και συνεργασία με ΠΑΟΚ

Aπό paok24.com:Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια την Βαρντάρ
Πηγή: paok24.com
Φιλικό και συνεργασία με ΠΑΟΚ

Η Βαρντάρ Σκοπίων δεν... τρόμαξε την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στο πρώτο πολύ μεγάλο φιλικό.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα Σκόπια και αντιμετώπισε την πάμπλουτη Βαρντάρ Σκοπίων, που είναι στις 10 ισχυρότερες της Ευρώπης. Με το μπάτζετ της να κυμαίνεται στα 1.800.000 ευρώ και συμμετέχει στο Champions League. Η εμφάνιση των κοριτσιών του "Δικεφάλου" ήταν εξαιρετική. Στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 15-10 ενώ το τελικό σκορ ήταν 28-25.

Το φιλικό πραγματοποιήθηκε λόγω και της πολύ μεγάλης εκτίμησης που έχει ο Ρώσος ιδιοκτήτης της ομάδας Σεργκέι Σαμσονέγκο στον Ιβάν Σαββίδη. Oι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε συζητήσεις με τους αντίστοιχους της Βαρντάρ συμφώνησαν στο να αναπτυχθεί συνεργασία το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η πρόταση συνεργασίας προβλέπει ανταλλαγή αθλητών σε όλα τα αθλήματα (ακόμα και στο ποδόσφαιρο), κοινή προετοιμασία και φιλικούς αγώνες μεταξύ των δυο συλλόγων. Φυσικά σε αυτήν την πρόταση πρέπει να συμφωνήσει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση εφόσον προχωρήσει και συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Στόχος του Σαμσονένγκο είναι η δημιουργία μίας ισχυρής και υγιής ομάδα ποδοσφαίρου και έχει ως παράδειγμα αυτή του ΠΑΟΚ επί εποχής Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...