Δυο περιπτώσεις από την Ιταλία

Απο inpaok.com : Δυο παίκτες που αγωνίζονται στο «Καμπιονάτο», προστέθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη λίστα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για δυο περιπτώσεις που έχουν περίοπτη θέση στη λίστα των παικτών με τους οποίους συζητούν οι επιτελείς του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Δυο περιπτώσεις από την Ιταλία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν είτε με μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού. Το θέμα είναι στην Τούμπα προτιμούν να αποκτήσουν παίκτες και όχι να τους πάρουν δανεικούς, εκτός κι αν προκύψει μια εξαιρετική περίπτωση. Και σ΄ αυτό το ενδεχόμενο όμως, για να προχωρήσει η διαδικασία θα τεθεί ως όρος από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η προϋπόθεση να διατηρήσει ο Δικέφαλος το δικαίωμα απόκτησης του παίκτη καταβάλλοντας το ύψος της ρήτρας χωρίς να υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του.

Το ενδεχόμενο, ένας από τους παίκτες που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, να προέρχεται από την Ιταλία είναι πολύ πιθανό, και δεν αναφερόμαστε σε ονόματα που ήδη έχουν δημοσιευτεί και προέρχονται από ομάδες του «Κμαπιονάτο».

Διαβάστε ακόμη...