Ο ΠΑΟΚ "μπλοκάρει" την Τενερίφη

Απο paok24.com Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... απαλλαγεί από τον Σανθ Χακόμπο το καλοκαίρι, παραχωρώντας τον με τη μορφή δανεισμού στην Τενερίφη, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν όλοι.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ "μπλοκάρει" την Τενερίφη

Παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός ξεκίνησε καλά στην αρχή της σεζόν, ο... κακός του εαυτός έκανε και πάλι την εμφάνιση του και δεν άργησαν να εμφανιστούν οι πρώτοι τσακωμοί, με την επίθεση σε νεαρό συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης να είναι το αποκορύφωμα.

Πλέον οι σχέσεις του παίκτη με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους συμπαίκτες του είναι σε οριακό σημείο και είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό στην Τενερίφη "ψάχνονται" για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει όμως σήμερα η ισπανική ιστοσελίδα "La Opinion de Tenerife", ο ΠΑΟΚ δε φαίνεται σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να διακόψει το δανεισμό του -κάτι που επίσης είναι γνωστό εδώ και καιρό-, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Τενερίφης.

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον ισπανικό σύλλογο, καθώς πέρα από το γεγονός ότι ο Χακόμπο αποτελεί "ξένο σώμα" για την ομάδα, η διοίκηση δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου παίκτη εξαιτίας του ορίου που υπάρχει στους μισθούς...

Διαβάστε ακόμη...