Τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ, ζήτησε δανεικούς ο Μαχλάς

Απο e-soccer.gr : Το τερπνόν μετά του ωφελίμου φρόντισε να συνδυάσει ο Νίκος Μαχλάς, κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης (18/1) επίσκεψης στην προεδρική σουίτα της Τούμπας.
Πηγή: e-soccer.gr
Τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ, ζήτησε δανεικούς ο Μαχλάς

Και συνάντηση γνωριμίας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και μεταγραφική χείρα βοηθείας από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι σχέσεις των δύο ομάδων παραμένουν άριστες εδώ και πολλά χρόνια, τόσο σε επίπεδο διοικήσεων, όσο και σε επίπεδο οπαδών.

Δεδομένου λοιπόν πως η κρητική ομάδα χάνει τον ένα παίκτη μετά τον άλλο το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο Νίκος Μαχλάς έσπευσε να επωφεληθεί από την παρουσία του στα ιδιαίτερα... διαμερίσματα του Ιβάν Σαββίδη το απόγευμα της Κυριακής (18/1) στην Τούμπα στο πλαίσιο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

Αφού ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τις απαραίτητες συστάσεις, εν συνεχεία ο παράγοντας της κρητικής ΠΑΕ πέρασε στο «παρασύνθημα» ζητώντας τέσσερις ποδοσφαιριστές ως δανεικούς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εχουμε και λέμε:

Βασίλης Παπαδόπουλος - επιθετικός, αγωνίζεται ως δανεικός στον Απόλλων Καλαμαριάς (11 συμμ. - 1 γκολ)

Δημήτρης Γιαννούλης - μέσος, αγωνίζεται ως δανεικός στον Πιερικό (14 συμμ. - 1 γκολ)

Στέλιος Ποζατζίδης - αμυντικός, ΠΑΟΚ ( 7 συμμ.)

Στέλιος Πόζογλου - μεσοεπιθετικός, ΠΑΟΚ (3 συμμ.)

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί ποιοι από τους παραπάνω παίκτες, δύναται να ακολουθήσουν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο με τις «ευλογίες» του ΠΑΟΚ.

Και με την προϋπόθεση βεβαίως, πως μέχρι τότε ο ΟΦΗ θα΄χει εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να μπορεί να κάνει μεταγραφές με τους γνωστούς περιορισμούς λόγω της μη αδειοδότησης του περασμένου καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη...