Μαχλάς: «Πήγα να κλείσω την τηλεόραση με αυτά που έβλεπα»

Από paokweb.gr: Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μαχλάς. Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε για τις δυσκολίες του ΟΦΗ, τον ΠΑΟΚ και τα φάλτσα του Μήτσιου στον αγώνα με την Καλλονή.
Πηγή: paokweb.gr
Μαχλάς: «Πήγα να κλείσω την τηλεόραση με αυτά που έβλεπα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια φιλόξενη πόλη και έχω μόνο φίλους εκεί. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που δέθηκα έστω και για λίγο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα. Είναι μια ιστορική ομάδα και εύχομαι να επιστρέψει δυνατή».

Για τον αν είχε προταθεί να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ ήταν να έρθω. Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης τότε που μου είπε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ήταν διαφορετικές οι συνθήκες, υπήρχαν προτάσεις από την Ολλανδία και επέλεξα να μη γυρίσω στην Ελλάδα».

Για το αν μετάνιωσε που έπαιξε με τη φανέλα του Ηρακλή: «Είχε παίξει λόγο ο Γκέραντ για να έρθω στον Ηρακλη. Δεν μετάνιωσα για την απόφαση αυτή, δεν μετανιώνω για τίποτα».

Για το τι βλέπει στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ: «Συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, διαφέρει από πολλές ομάδες. Βλέπω κάποια πράγματα που γίνονται εναντίον αυτής της ομάδας και ντρέπομαι πραγματικά . Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα. Αναγκάζουν το ποδοσφαιριστή να βρίσει, τον φέρνουν σε αυτό το σημείο.

Για την χτεσινή διαιτησία στον αγώνα του ΠΑΟΚ: «Πήγα να κλείσω την τηλεόραση με αυτά που έβλεπα από τη διαιτησία. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Αναστασιάδη. Ο Θεός είναι μεγάλος και τον δικαίωσε».

Για το αν υπάρχει αδικία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Οποιαδήποτε ομάδα προσπαθεί να μπεί σφηνα στο κατεστημενο, την αδικούν. Δεν θέλω να γενικεύσω την κατάσταση. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στον πάτο. Αντί να το χαιρόμαστε και να παίρνει τον τίτλο ο καλύτερος, δεν βλέπουμε καθαρό ποδόσφαιρο εύχομαι κάποτε να γίνει».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Αν ο ΠΑΟΚ είχε βάθος ναι. Όμως έχει την ομάδα να το πάρει και τώρα. Έχει πολυ καλό προπονητή, χαίρομαι γιατί ο Σαββίδης έφτιαξε τα πράγματα. Λείπουν τέτοιοι άνθρωποι από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...