Πιέζει πλέον για απαντήσεις ο ΠΑΟΚ

Aπό sentragoal.gr:ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ
Πηγή: sentragoal.gr
Πιέζει πλέον για απαντήσεις ο ΠΑΟΚ

Η μεταγραφική συζήτηση άλλαξε πρίσμα, αλλά η ουσία μένει η ίδια. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έκανε κινήσεις για να ενισχυθεί προκειμένου να μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον, ο Δικέφαλος κάνει κινήσεις για να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την υποχώρηση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην προσπάθεια επιστροφής του.

Αυτό που μετράει βέβαια είναι η ενίσχυση και όχι τόσο το πρίσμα κάτω από το οποίο γίνεται, αν και πλέον όλα παίζουν τον ρόλο τους. Ο ΠΑΟΚ πλέον αρχίζει και πιέζει για απαντήσεις σε περιπτώσεις παικτών στις οποίες προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τον χρόνο για σύμμαχό του, χρόνο τον οποίον πλέον δεν έχει,

καθώς καλείται να απαντήσει και στη "μουρμούρα" των φιλάθλων, που περίμεναν ενίσχυση και μέχρι τώρα την έχουν δει μόνο στο πρόσωπο του Νομπόα. Μια από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον ΠΑΟΚ έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι και εκείνη που περιέγραψε ο Ζήσης Βρύζας στη συνέντευξη που παραχώρησε δυο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

"Δεν είμαστε υπέρ των δανεικών, όμως ίσως κάνουμε μια εξαίρεση αν βρούμε έναν παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα και υπάρχει και το έδαφος να τον κάνουμε δικό μας μετά το καλοκαίρι". Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου ασχολείται με μια τέτοια περίπτωση προκειμένου να τη φέρει στα μέτρα του ΠΑΟΚ όχι μόνο για τώρα αλλά και για το καλοκαίρι, έτσι ώστε ο παίκτης να αποκτηθεί ως δανεικός, αλλά να γίνει μόνιμος από το καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη δεν είναι η μοναδική, ενώ την ίδια στιγμή ολοένα και προκύπτουν περιπτώσεις παικτών που μπαίνουν στις λίστες αποχώρησης των ομάδων τους και προτείνονται. Στην... άλλη άκρη, ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει καθημερινά ενημέρωση από την Τούμπα για την εξέλιξη των μεταγραφικών κινήσεων.

Δεν πιέζεται για Σίβοκ

Ο Τόμας Σίβοκ είναι ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που απασχολούν τους ανθρώπους του Δικεφάλου, όμως η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ περισσότερο περιμένει από τον Τσέχο αμυντικό να έρθει στα δεδομένα που έχουν τεθεί από την πλευρά του, παρά γίνονται κινήσεις για να ικανοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής.

Σε κάθε περίπτωση ο Σίβοκ σε δηλώσεις του μίλησε για το φλερτ του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί στην Τούμπα και έθεσε και ως χρονικό περιθώριο τις επόμενες δέκα ημέρες ως το διάστημα στο οποίο θα αποσαφηνιστεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Από την άλλη πλευρά πάντως και η Μπεσίκτας μέσω δηλώσεων του προέδρου της Φικρέτ Ορμάν στην ουσία έβαλε πωλητήριο στον Τσέχο αμυντικό. «Το συμβόλαιο του Σίβοκ δεν πρόκειται να ανανεωθεί εξαιτίας των τραυματισμών που είχε τα τελευταία χρόνια. Αν μας κατατεθεί κάποια πρόταση, θα την αξιολογήσουμε» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας βάζοντας στην ουσία τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Τσέχο αμυντικό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...