"Η σημερινή διοίκηση ξέρει από μπάσκετ"

Τι είπε για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ ο πρώην μεγάλος πρόεδρος του "Δικεφάλου", Νίκος Βεζυρτζής.
Πηγή: sport24.gr
"Η σημερινή διοίκηση ξέρει από μπάσκετ"


μπασκετικός ΠΑΟΚ σε μεγάλο βαθμό έγινε... μεγάλος εξαιτίας του. Ο λόγος για τον Νίκο Βεζυρτζή ο οποίος με αφορμή την νίκη επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο τμήμα μπάσκετ του "Δικεφάλου".

"Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ γνώρισε ημέρες δόξας, ήρθε αντιμέτωπος με εκατοντάδες προβλήματα οικονομικής φύσης, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει βρει το δρόμο του. Η σημερινή διοίκηση ξέρει από μπάσκετ, ξέρει τι πρέπει να κάνει και αποδεικνύει μέσα από το έργο και τη δουλειά της πως μπορεί να σταθεί όρθια και να πρωταγωνιστήσει.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ σιγά σιγά αρχίζει και αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια, γεμίζει το γήπεδο, κάτι που ανέκαθεν αποτελούσε πηγή ενέργειας για όλους όσοι ασχοληθήκαμε με τον αθλητισμό", είπε ο Βεζυρτζής ο οποίος είναι υποψήφιος Βουλευτής στη Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε και στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ.

"Είναι πολύ σοβαρό το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κρατάει πολλά χρόνια και φρενάρει την πορεία της. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί, όχι μόνο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά για όλες τις μικρές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις. Δεν έχει πρόβλημα μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω όμως, ότι πιστεύω πως λίαν συντόμως θα μπορεί να λυθεί".

Διαβάστε ακόμη...