H ώρα της κρίσης

Aπό paok24.com: Σε ποιους επέρριψε τις ευθύνες ο Αναστασιάδης. Η σημερινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερη για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
H ώρα της κρίσης

Όπως σας είχε ενημερώσει από χτες το PAOK24, σήμερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, θα έκανε... ταμείο για την πολύ κακή εμφάνιση του "Δικεφάλου" το Σάββατο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, δείχνοντας βίντεο στους ποδοσφαιριστές του και εκφράζοντας τους τα έντονα παράπονα που είχε από την εικόνα που παρουσίασαν.

Παρότι είχε δοθεί η εντύπωση ότι ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρούσε σε προσωπικές παρατηρήσεις σε παίκτες από τους οποίους έχει πάρα πολλά παράπονα, τελικά προτίμησε να κάνει έντονες γενικές παρατηρήσεις δείχνοντας στους παίκτες του στιγμιότυπα από το παιχνίδι στην Τρίπολη, χωρίς να μείνει σε πρόσωπα.

Ο Αναστασιάδης δεν επέρριψε ατομικές ευθύνες και στάθηκε στην προβληματική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Στις κουβέντες του που συνόδευαν το βίντεο που έδειξε στους παίκτες του τα σχόλια του ήταν πολύ αυστηρά και αφορούσαν την κάκιστη λειτουργία της ομάδας, καυτηριάζοντας σε έντονο ύφος πράγματα που έγιναν λάθος και συμπεριφορές που δε χωρούν σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όπως ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Δεν αποκλείεται η επιλογή του προπονητή του "Δικεφάλου" να μη μείνει σε πρόσωπα να σχετίζεται και με το γεγονός ότι το πρόγραμμα της ομάδας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, μιας και ακολουθεί το παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη την Τετάρτη (19:30), αποφεύγοντας να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη...