"Δε θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο του"

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του Τόμας Σίβοκ της Μπεσίκτας.
Πηγή: paok24.com
"Δε θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο του"

Ο Τσέχος άσος βρίσκεται το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον τουρκικό σύλλογο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς τόσο η δική του πρόθεση όσο και των ανθρώπων της Μπεσίκτας είναι να μην επεκταθεί η συνεργασία τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις που έκανε στην τουρκική ιστοσελίδα "fanatik.com.tr" ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, μιλώντας για την υπόθεση του Τόμας Σίβοκ και το μέλλον του Τσέχου.

«Δε θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Σίβοκ λόγω των προβλημάτων με τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία δύο χρόνια. Εάν έρθει κάποια επίσημη πρόταση θα πρέπει να την αξιολογήσουμε καθώς η συνεργασία μας ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Μπεσίκτας για την υπόθεση του Σίβοκ, στο περιθώριο μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε για την ομάδα του και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί με φόντο το μέλλον.

Ουσιαστικά ο Ορμάν επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Σίβοκ δε θα παραμείνει στην Μπεσίκτας, με τον παίκτη να βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου και τον ΠΑΟΚ να είναι μέσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του ως μία λύση για να καλυφθεί το κενό στο κέντρο της άμυνας και το πιο βασικό "αγκάθι" στις κουβέντες που έχουν γίνει έως τώρα να είναι το ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο που ζητά ο παίκτης.

Διαβάστε ακόμη...