Υπάρχει κι αυτός ο Λάνγκφορντ

Ένας Αμερικανός δεν χρειάζεται να είναι σκόρερ για να βγάζει το ψωμί του σε υψηλό επίπεδο και η απόφαση του Σούλη Μαρκόπουλου να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Κέβιν Λάνγκφορντ ήταν κάθε άλλο παρά τυχαία!
Πηγή: superbasket.gr
Υπάρχει κι αυτός ο Λάνγκφορντ

Ο μικρότερος αδερφός του χαρισματικού αριστερόχειρα γκαρντ, Ούνικς Καζάν, δεν έχει την «λάμψη» του Κιθ, όμως κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και έτσι βρήκε για τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο συμβόλαιο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά από τον Κολοσσό Ρόδου και τον Πανιώνιο, αυτή την φορά ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να τον εμπιστευτεί και δεν θα λέγαμε πως βγαίνει χαμένος.

Ο δυναμικός Αμερικανός πάουερ φόργουορντ φέρνει εις πέρας τις δύσκολες αποστολές που του αναθέτει ο Σούλης Μαρκόπουλος και τον δικαιώνει που τον επέλεξε. Σπάνια η εμφάνισή του θα προκαλέσει ντόρο, όμως έχει στην πλειονότητα των περιπτώσεων ουσία.

Μάλιστα, στον αγώνα με την ΑΕΚ «ντύθηκε» πρωταγωνιστής, κρατώντας όρθιο τον ΠΑΟΚ όταν η «ένωση» κυριαρχούσε πάνω στο παρκέ. Με 18 πόντους (8/11 δίποντα) έφτασε τους 99 στο φετινό πρωτάθλημα και είναι πλέον δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, πίσω από τον Μάρκο Αντόνιο Κάρτερ.

Υπάρχει κι αυτός ο Λάνγκφορντ, λοιπόν...

Διαβάστε ακόμη...