Το... come back του Ιτάνζ!

Ο Σαρλς Ιτάνζ επέστρεψε στις εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και το PAOKweb... σκαλίζει το παρελθόν του στο Δικέφαλο!
Πηγή: paokweb.gr
Το... come back του Ιτάνζ!

Είχε έρθει τον Γενάρη του 2013, ως αντικαταστάτης του τραυματία Χακόμπο... Ήταν προσωπική επιλογή του τότε προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη.

Ο Σαρλς Ιτάνζ ήταν, ήδη, ένας καταξιωμένος τερματοφύλακας, καθώς μετά το πέρασμα του από τη Λίβερπουλ, είχε καταφέρει να δείξει τις ικανότητες του στην Καβάλα και στον Ατρόμητο.

Από τους Περιστεριώτες αποκτήθηκε έναντι 300 χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ο σοβαρός τραυματισμός του Χακόμπο τον έφεραν εσπευσμένα στην Τούμπα και πήρε φανέλα βασικού.

Τη σεζόν 2012-13 και στο δεύτερο μισό της θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια για 9 παιχνίδια, αλλά το πρώτο για τα play off έμελλε να είναι το τελευταίο του για παραπάνω από ενα χρόνο.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 15/5/2013, ο ΠΑΟΚ ηττάται με 2-1 και ο Ιτάνζ κατηγορείται ευθέως από τον Ιβάν Σαββίδη που είχε συγκεντρώσει τους παίκτες για μια από τις... γνωστές του ομιλίες, για την απόδοσή του.

Έκτοτε, δεν αγωνίζεται ξανά και το περασμένο καλοκαίρι και με την έλευση του Χουμπ Στέφενς τίθεται απολύτως στο περιθώριο. Έρχεται πρόταση δανεισμού του στην Κόνιασπορ και δε χάνει την ευκαιρία. Αγωνίζεται βασικός σε πολλά παιχνίδια της τουρκικής ομάδας και είναι έτοιμος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Κι εκεί θα αγωνιστεί με την Εθνική του Καμερούν βασικός σε όλα τα παιχνίδια.

Μόλις επιστρέφει, φτάνει κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ, όπως θα εκμυστηρευτεί ο ίδιος πριν λίγες ημέρες. Τελικώς, δε φεύγει από τον ΠΑΟΚ και... περιμένει. Τη δικιά του ευκαιρία... Η οποία θα 'ρθει στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Στις 18/12/2014, ενάμισι χρόνο περίπου (!) μετά το τελευταίο του παιχνίδι με το Δικέφαλο, ο Σαρλς Ιτάνζ επανεμφανίζεται. Ο Παναγιώτης Γλύκος τραυματίζεται στο 31o λεπτό και ο Καμερουνέζος πορτιέρο παίρνει τη θέση του.

Θα είναι βασικός και με τους Λεβαδειακό, Πανιώνιο αλλά και με τον Αστέρα Τρίπολης. Με τον Πανιώνιο, μάλιστα, θα ανακηρυχθεί MVP, ως επιβράβευση της σπουδαίας εμφάνισής του και των αποκρούσεων που κράτησαν τη νίκη.

Ο Ιτάνζ επέστρεψε κι είναι εδώ. Στα... γάντια του είναι να αποδείξει πως αξίζει εμπιστοσύνης και ευκαιριών...

Διαβάστε ακόμη...