Στην αναμονή για Κατσικά

Από thessports.gr: O ΠΑΟΚ φεύγει αύριο το απόγευμα για τη Μυτιλήνη για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Καλλονή κι ένα από τα ερωτηματικά για τον Άγγελο Αναστασιάδη, είναι ο Γιώργος Κατσικάς.
Πηγή: thessports.gr
Στην αναμονή για Κατσικά

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε μετά την θλάση που έπαθε, και χθες συμμετείχε για πρώτη φορά 100% στην προπόνηση της ομάδας. Είναι πλέον καλά, και το ερώτημα είναι αν είναι έτοιμος από κάθε άποψη για να παίξει.

Ο Αναστασιάδης περιμένει τον Κατσικά,καθώς τα προβλήματα στην άμυνα είναι μεγάλα, και μετά και την κακή εμφάνιση του Τζαβέλλα στην Τρίπολη, είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα προτιμούσε ένα δίδυμο Βίτορ – Κατσικά.

Η σημερινή πρωϊνή προπόνηση (όσο προπόνηση μπορεί να γίνει με τόσο αέρα σήμερα στη Νέα Μεσημβρία) ίσως βοηθήσει τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βγάλει συμπέρασμα για την ετοιμότητα του Κατσικά, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή, και στην Μυτιλήνη θα αποφασιστεί αν θα παίξει.

Σε ότι αφορά το δεύτερο θέμα που υπάρχει με τον Κατσικά, αυτό του συμβολαίου του, οι συζητήσεις έχουν σταματήσει κι όπως όλα δείχνουν, ο ποδοσφαιριστής θα πάρει το δρόμο του το καλοκαίρι. Εκτός κι προκύψει κάποια πρόταση τώρα, κάτι που δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Διαβάστε ακόμη...