«Ζήτω ο ΠΑΟΚ» από τον Κοντομηνά

Παρουσία του χορηγού της ομάδας, Δημήτρη Κοντομηνά, έγινε στο ξενοδοχείο Hyatt η κοπή της βασιλόπιτας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα σε... εύθυμο κλίμα, απόρροια της πολύ καλής σεζόν που κάνει φέτος η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.
Πηγή: thessports.gr
«Ζήτω ο ΠΑΟΚ» από τον Κοντομηνά

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού, συγχαρητήρια στην ομάδα, είναι πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα πάει και καλύτερα, ενώ μπορεί να έχει και επιτυχίες και εκτός Ελλάδας. Είναι δύσκολες εποχές, κεφάλαια δεν υπάρχουν, αλλά είναι σημαντική η επένδυσή μας στο αύριο του ΠΑΟΚ. Ζήτω ο ΠΑΟΚ!" είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που πήρε και τα... δώρα του από την ΚΑΕ.
Οι άνθρωποι της διοίκησης του έδωσαν δύο συλλεκτικές φανέλες, ένα εικόνισμα της Παναγίας και μία εικόνα με την Αγια Σοφιά.
Ο Κοντομηνάς είναι για τρίτη σερί σεζόν χρυσός χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και φέτος η οικονομική συνεισφορά του πλησιάζει τις 100.000 ευρώ.
"Ευχαριστούυμε τον κ. Κοντομηνά, που μετέχει στη δύσκολη καθημερινότητα του ΠΑΟΚ" είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλους, ενώ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος σημείωσε ότι "έχουν μπει σταθερά θεμέλια και ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει κάθε χρόνο επίπεδο".
Το φλουρί έπεσε αυτή την φορά στον Κακαρούδη, ο οποίος πήρε ως δώρο ένα τάμπλετ.
Παρόντες στην εκδήλωση και κάποιοι πολιτικοί. Σ΄ αυτή την κατηγορία, δεν μπορεί να εντάξει κανείς τον Νίκο Βεζυρτζή, ο οποίος μπορεί να είναι υποψήφιος με την ΝΔ στην Β' Θεσσαλονίκης, αλλά σ΄ αυτές τις εκδηλώσεις παρίσταται ως ιστορικός ηγέτης της ομάδας μπάσκετ και μάλιστα, είχε πολύ θερμό εναγκαλισμό με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Άλλωστε, αυτός τον έφερε στην Ελλάδα...
Παρόντες επίσης, ο Σταύρος Καλαφάτης, επίσης άνθρωπος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Γιώργος Ορφανός, που είναι κι αυτός κοντά στον σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη...