Πλειστηριασμός λόγω… ΠΑΟΚ

Απο paok24.com : Είναι πάνω από δέκα οι περιπτώσεις παικτών που ενδιέφεραν τον ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια και σε κάποια στιγμή των διαπραγματεύσεών του με αυτούς (ή με τις ομάδες) ενεπλάκη ο Ολυμπιακός με βασικό στόχο να χαλάσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Πλειστηριασμός λόγω… ΠΑΟΚ

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε και στην περίπτωση Μπλάνκο, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει (μετά τον ΠΑΟΚ) στην διαπραγμάτευση με την Γουέστ Μπρομ και τον παίκτη. Από χθες το PAOK24 είχε αναφερθεί στο θέμα που δημιούργησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πρότεινε τον παίκτη στον Ολυμπιακό σε περίοδο διαπραγμάτευσης με τον Δικέφαλο, κάτι που άλλαξε και τα δεδομένα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις επαφές με την Γουέστ Μπρομ για τον δανεισμό του Μπλάνκο και έφθασε σε ένα σημείο για το πώς θα μοιράζονταν οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη, κάπου εκεί παρενέβη ο Ολυμπιακός κι' έκανε νέα πρόταση με βασικό στόχο να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.
Συμφωνία (βέβαια) δεν υπάρχει ακόμη και με Γουέστ Μπρομ και με τον παίκτη κι' αυτό γιατί ο Ολυμπιακός πρώτα ήθελε να χαλάσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ (ή να αλλάξει τα δεδομένα και να αυξήσει τα ποσά τα οποία έμαθε από την πλευρά του παίκτη ) και μετά να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει τρεις λύσεις... Ή παρατάει την υπόθεση και τον πλειστηριασμό, ή τα δίνει όλα για όλα για να αποκτήσει τον παίκτη, ή κάνει το ίδιο ακριβώς παιχνίδι για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα οικονομικά δεδομένα, έτσι ώστε αυτός στο τέλος να μην πάει πουθενά...

Διαβάστε ακόμη...