«Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com:O Tόμας Σίβοκ από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Δικέφαλου, για την θέση της άμυνας μιλάει στο INPAOK για τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: inpaok.com
«Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ!»

«Ο ατζέντης μου διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν γνωρίζω ποια κατάληξη θα έχει το θέμα. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Πράγα, καθώς στην Τουρκία υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα μέχρι τέλος του μήνα αλλά σε λίγες μέρες ξεκινάμε προετοιμασία. Είμαι παίκτης της Μπεσίκτας, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον» δηλώνει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και συνεχίζει:

«Eίχα ένα πρόβλημα τραυματισμού και έκανα θεραπεία σε γιατρό στην Πράγα. Ομως, αυτό το διάστημα έχω ξεκινήσει τρέξιμο. Προπονούμαι καθημερινά στο γήπεδο της Σπάρτα Πράγας. Ξέρω πάρα πολλά για τον ΠΑΟΚ. Μίλησα τις προηγούμενες ημέρες με τον Τόμας Νέτσιντ. Βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Πράγα. Μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν άτυχος, καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος τότε, όπως μου είπε, όμως η ομάδα, η πόλη της Θεσσαλονίκης και ο κόσμος της είναι καταπληκτικός. Και δεν μου το είπε μόνον ο Τόμας, αλλά και ο Ντρόμπνι, που έπαιξε ως αντίπαλος. Ο Ντρόμπνι μου τόνισε, ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ όταν είναι γεμάτο μετατρέπεται σε... κόλαση για κάθε αντίπαλο. Μοιάζει πολύ με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μπεσίκτας.

Θυμάμαι το ματς που είχε δώσει πριν από πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλάβια Πράγας. Είχε χιλιάδες φιλάθλους, παρά το πολύ κρύο, στις κερκίδες. Ηταν φανταστική η υποστήριξή τους προς την ομάδα. Κρίμα που δεν κέρδισε. Ξέρετε εγώ στην Τσεχία είμαι... Σπάρτα Πράγας!».

O διεθνής αμυντικός μίλησε στο INPAOK και για την επιθυμία του να έρθει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ΅: «Το αν έρθω δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Προσωπικά κι εφόσον η Μπεσίκτας θέλει να με παραχωρήσει θα ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και πως στόχος της είναι να το κατακτήσει ώστε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε ακόμη...