Εκπληκτική-απίστευτη παραδοχή για την μεταγραφή Νομπόα…

Aπό paok24.com: Όσο περνούν οι ώρες και ο Νομπόα πλησιάζει στις τελικές υπογραφές με τον Δικέφαλο του Βορρά, τόσο και πληθαίνουν οι πανευρωπαϊκές αναφορές που φανερώνουν πόσο μεγάλη είναι αυτή η μεταγραφή του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Εκπληκτική-απίστευτη παραδοχή για την μεταγραφή Νομπόα…

Χαρακτηριστικό είναι ρεπορτάζ της estadiodeportivo.com στην Ισπανία. Εκεί φιλοξενήθηκαν δηλώσεις ενός από τους εκπροσώπους του Νομπόα, του Γκάμπριελ Φλορέα. Ο οποίος είπε εκπληκτικά πράγματα, διαφημίζοντας και αυτός από την πλευρά του την Ελληνική ομάδα.

Διαβάστε τι απάντησε όταν τον ρώτησαν για το ενδιαφέρον που επέδειξε η Σεβίλλη για τον ποδοσφαιριστή: «Έχουμε υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. Η επιλογή της Σεβίλλης υπήρχε, ήμασταν ανοιχτοί, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι. Ο Νομπόα υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ένας μεγάλος σύλλογος».

Από εκεί και πέρα οι δημοσιογράφοι βγάζουν και άλλα συμπεράσματα που συμπληρώνουν το ρεπορτάζ τους. (Δείτε το εδώ) Και αυτά έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Γράφουν: «Χωρίς αμφιβολία ο Νομπόα ήταν ένα από τα μαργαριτάρια της αγοράς στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ειδικά ως ελεύθερος μετά τη λήξη της σύμβασής του με την Ντιναμό Μόσχας. Ως εκ τούτου, η πρόταση της Σεβίλλης κατατέθηκε, αλλά αυτή δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την οικονομική δύναμη της ελληνικής ομάδας, που έχει ως στόχο να κερδίσει την κορυφή από τον Ολυμπιακό. Το όνομά του ήταν πάνω στο τραπέζι για την Σεβίλλη, αλλά από την αρχή ήξεραν ότι ήταν μια δύσκολη επιλογή».

Και συνεχίζει το εξαιρετικό (για τον ΠΑΟΚ) ρεπορτάζ των Ισπανών: «Οι αποδοχές του Νομπόα θα αυξηθούν σε σχέση με ότι έπαιρνε στη Ντιναμό Μόσχας. Αυτός ήταν ο παράγοντας που προκάλεσε την επιλογή του διεθνή παίκτη από τον Ισημερινό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία (προσέξτε εδώ...) είχε ξεπεράσει και την περσινή σεζόν στην προσφορά της αρκετούς συλλόγους όπως η Σεβίλλη για να υπογράψει τον Μπίμπρας Νάτχο!!!».

Εκπληκτικά πράγματα που γράφονται στην Ισπανία για μία Ελληνική ομάδα. ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Διαβάστε ακόμη...