Κάνει νερά ο Μπλάνκο

Ο Σεμπάστιαν Μπλάνκο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Ζήση Βρύζα, σε μία υπόθεση που τα δεδομένα αλλάζουν συχνά.
Πηγή: paok24.com
Κάνει νερά ο Μπλάνκο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ενώ ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την Γουέστ Μπρομ και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα από αυτή, η υπόθεση κολλάει στις συζητήσεις που υπάρχουν με τον παίκτη.

Το θέμα δεν αφορά τόσο τον δανεισμό του στο εξάμηνο που ακολουθεί, αλλά στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Και για αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία ΠΑΟΚ – παίκτη για την επόμενη ημέρα.

Οι απαιτήσεις του Μπλάνκο είναι μεγάλες, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα λογικευτεί, όμως αυτό που τους προβληματίζει είναι το ενδεχόμενο να χαθεί σημαντικός χρόνος.

Αύριο, αναμένεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο να πάει ο ΠΑΟΚ στην άλλη λύση, αυτή της καταβολής ρήτρας και την αγορά ποδοσφαιριστή που έχει εντοπιστεί εδώ και καιρό αν και το πιθανότερο είναι να κερδίσει κάποιες ημέρες η υπόθεση Μπλάνκο που είναι παίκτης που αρέσει πολύ σε όλους μέσα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...